Hírek

20 Már. 2023 Mederburkoló elemcsalád az Első Betontól
A mederburkoló elemcsaládunk belterületi és külterületi felszíni csapadékvíz elvezető árkok és ipari- mezőgazdasági üzemű vízcsatornák burkolására szolgál.
Érdeklődjön az elemcsaládról Papp Norbert, előkészítő csoportvezetőnknél.
Tel: +36 70/452 78 38
E-mail: pappnorbert@elsobeton.hu
Teljes bejegyzés

01 dec. 2022 700 darab előregyártott vasbeton elemet gyártottunk és építettünk be a Heavy Tools raktárépületéhez
Budapesten, egy magyar prémium ruházati márkákat gyártó cég új központi irodaház és raktár épületének kivitelezésben vettünk részt. (tovább…)
Teljes bejegyzés

05 nov. 2022 Magyar Multi Program – Oklevélátadó és szakmai nap
Nemzetközi szinten, akár világviszonylatban is versenyképes magyar cégek kellenek az ország sikeréhez - mondta a Magyar Multi Program oklevélátadó ünnepségén Budapesten a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára. A Várkert Bazárban rendezett eseményen az Első Beton is képviselte magát. György László kiemelte, hogy a fejlett államok mindegyikében működik olyan multinacionális cég, amely az otthonának tekinti a térséget, és a magáénak érzi a felvirágoztatását. Magyarországnak szintén arra lenne szüksége, hogy magyar tulajdonú vállalkozásokon keresztül kapcsolódhasson a világgazdasághoz, a
Teljes bejegyzés

03 nov. 2022 Modern Gyárak Éjszakája az Első Betonnál
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium 2022. november 11-én, pénteken már hatodik alkalommal rendezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját. A Modern Gyárak Éjszakáján a világ élvonalába tartozó technológiák mutatkoznak be, a jövő munkahelyeivel saját környezetükben ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A kezdeményezéshez az Első Beton a korábbi években is csatlakozott, idén is várjuk az érdeklődőket. A személyes látogatásokra a 6728 Szeged, Vásár utca 1-3. cím alatt megtalálható telephelyen van lehetőség, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a betonacél üzembe. A jelentkezés határideje: 2022.11.09.
Teljes bejegyzés

27 okt. 2022 Előkelő pozícióban az Első Beton a megyi iparkamara TOP 100-as kiadványában
A tavalyi nagy siker után idén is megrendezte TOP 100 Gazdasági Konferenciáját a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) és az Enterprise Europe Network Szeged a Szent Gellért Fórumban. A térség legrangosabb gazdasági, társasági eseményén a vállalkozói szférát érintő legfontosabb és legégetőbb kérdések voltak terítéken, mint például az új állami beruházási politika, az energiaellátás biztonsága, a régiót érintő fejlesztések, vagy éppen az ország makrogazdasági kilátásai. Immáron hagyományosan ezen az eseményen mutatta be a kamara a térség gazdasági teljesítményét, illetve legjelentősebb
Teljes bejegyzés

10 okt. 2022 Építsd a jövőd!
Építőipari szakmai találkozó és pályaorientációs fesztiválon jártunk.
Teljes bejegyzés

02 okt. 2022 Kívül-belül megújult az Első Beton Kft. építőanyag-áruháza

Barkácsrészleggel, kibővült termékkínálattal, Mapei színezőponttal, no meg a VELUX tetőtéri ablakaira vonatkozó akcióval várja vásárlóit az Első Beton Kft. építőanyag-áruháza a Vásár utca 1–3. szám alatt. (tovább…)

Teljes bejegyzés

15 aug. 2022 Különleges, íves előregyártott elemeket gyártottunk, majd építettünk be Nagytarcsán
Nagytarcsán, a Szilas Ipari Parkban található, az M0 autópálya közvetlen szomszédságában újonnan épülő iroda, gyártó- illetve raktárcsarnok kivitelezési munkálataiban vettünk részt. A beruházó 100%-ban magyar tulajdonú - ipari automatizálással, egyedi célgépek, robotcellák, gyártósorok építésével foglalkozik. (tovább…)
Teljes bejegyzés

10 máj. 2022 Raktárcsarnokot építettünk Szegeden
Szegeden egy kábelmodemet gyártó/felújító cég telephely bővítési munkálataiban vettünk részt, ahol is egy új, korszerű, a jelenlegi vállalkozási tevékenységhez szükséges új raktárépület fog megépülni. A raktárrész 1960 m2 alapterületű, földszintes, funkciójából adódóan nagy belmagasságú, attikás, lapostetős kialakítású csarnok jellegű épület. A közel 79 m hosszú épület egy dilatációs egységet képez, jellemzően egyhajós, előregyártott vasbeton pillérvázas tartószerkezeti rendszerrel készül. A tervezett építmény fő tartószerkezeti rendszerét a pontalapokba befogott előregyártott vasbeton pillérek, valamint ezekre támaszkodó előregyártott vasbeton tetőgerendák alkotják. A vasbeton vázszerkezetet
Teljes bejegyzés

01 Már. 2022 Minőség és megbízhatóság – 30 éve az Első Beton alapelve
Egyedi- és típuselemeinkkel a mély- és magasépítés kihívásainak is igyekszik maximálisan megfelelni cégünk, az Első Beton Kft. Az országos lefedettségű gyártó tevékenységünk mellé igény esetén gyártmánytervezést is biztosítunk megbízóinknak. (tovább…)
Teljes bejegyzés

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×