Hírek

29 máj. 2024 Ti is játszhattok az EB-n! Itt az Első Beton páros csocsóbajnokság!
Akár ti is játszhattok a június 14-én kezdődő Európa Bajnokságon – az Első Beton csocsóbajnokságán! Gyertek el a selejtezőre 2024.06.07-én pénteken, és 06.08-án szombaton 15-től 19 óráig a Campus Beer and More teraszára, (Szeged, Vitéz utca 24.) és mutassátok meg, milyen párost alkottok! ELŐNEVEZÉS: Hogy bebiztosítsd a helyeteket a selejtezőben, előzetesen regisztrálhattok is az iloveszeged@radio88.hu e-mail címen, 06.06-án 16 óráig. A levélben szerepeljen a nevetek, telefonszámotok, és az, hogy melyik nap várhatunk titeket az előselejtezőre! Ne aggódj, ha ez véletlen elmarad, regisztráció
Teljes bejegyzés

21 nov. 2023 Magasraktár épület kivitelezése Szegeden
Szegeden egy vegyipari vállalat magasraktár épületének kivitelezési munkálataiban vettünk részt. Az épület közel 2.620 m2 alapterületű, kéthajós kialakítású, és 14 m-es belmagasságú raktárépület., a középső pillérsoron 12 m-re ritkítva a pillérek elhelyezkedését. Mindösszesen 234 db előregyártott vasbeton elem került elhelyezésre. Az épületben elhelyezésre kerülő, és pontosan megtervezett automatizált polcrendszer kiépítése végett, a helyszíni kivitelezési munkálatok is precíz, és nagy elhelyezési pontosságokat igényeltek. A vázszerkezetet 15 munkanap alatt felállítottuk, és átadtuk.
Teljes bejegyzés

06 nov. 2023 A fűtésszezon alatt akár tízezreket spórolhatsz! Így segít az Első Beton Kft. felkészülni a télre
Igaz, hogy idén októberben sorra dőltek meg a melegrekordok, de az előrejelzések alapján különösen hideg télnek nézünk elébe. Ilyenkor nem biztos, hogy a konvektorok és radiátorok feltekerése az egyetlen megoldás. A Szeged 365 az Első Beton Kft. áruházvezetőjét kérdezte, hogy ő milyen praktikákat javasol a téli hónapokra. A cikk itt olvasható.
Teljes bejegyzés

29 okt. 2023 Szeged365: Ilyet még nem láttál: beosontunk az Első Beton Kft. exkluzív bemutatójára!
Ha meghalljuk azt a szót, hogy kültéri vakolat, valószínűleg nem egy extravagáns bemutató jut eszünkbe, hanem egy szakember, aki festékes ruhában éppen a falat egyengeti. Most bebizonyítjuk nektek, hogy ez nem így van! Nem rég az Első Beton Kft.-nél jártunk, ugyanis a Vásár utca 1-3. szám alatti áruházukban egy különleges előadást tartottak szakmabelieknek. Mi természetesen belopóztunk, és ha már ott jártunk, egy rövid interjúra elkaptuk Németh Krisztiánt, aruházvezetőt. Azt tudjuk, hogy az Első Beton Kft. kiemelt figyelmet fordít ránk, egyszerű
Teljes bejegyzés

11 okt. 2023 Újra Sárváron
Sárváron, egy új kereskedelmi telephely kialakítási munkálataiban vettünk részt. Ezen a telephelyen, a korábbi, I. ütem kivitelezési munkálatait is cégünk végezte. Az épület 1700 m2 alapterületű, 17 m szélességű, és 100 m hosszúságú, egyhajós daruzatlan csarnok, iroda blokk nélkül. A 140 db előregyártott vasbeton elemet mindösszesen 8 nap alatt összeszereltük 60 to-s autódaru segítségével.
Teljes bejegyzés

07 Sze. 2023 Előregyártásban is otthonosan mozog, mindenhol ott van az országban az Első Beton
Az Első Beton Kft. megalapítása óta foglalkozik beton- és vasbetonelem előregyártással. Ez idő alatt alakították ki – folyamatosan fejlesztve – jelenlegi gyártmánykínálatukat, mely a magas és mélyépítési termékek széles választékát kínálja.
 Az általuk Szegeden gyártott elemek sablonjait lakatos és ács segédüzemük készíti, ha kell, alvállalkozók bevonásával. Ez nagyfokú rugalmasságot biztosít akár egy új, egyedi termék, akár a meglévő sablonpark bővítése terén. Ennek köszönhetően bármilyen típusú és méretű elem előregyártását vállalják, hozott, vagy statikusaink bevonásával, közösen készített tervek
Teljes bejegyzés

19 Júl. 2023 Első Beton: gumifeldolgozó üzem kivitelezése Szegeden
Szegeden, egy hulladékgazdálkodással, és környezetvédelmi kármentesítéssel foglalkozó cég telephelyén került kialakításra egy közel 2.500 m2 alapterületű gumifeldolgozó üzem. Az épület 2x21 m fesztávolságú, valamint 60 m hosszúságú, kéthajós, daruzatlan csarnok. A kelyhek a helyszínen monolitikusan készültek, a tetőszerkezet pedig acél rácsostartó, így csak a pillérek és a főtartók készültek előregyártott vasbeton szerkezetből. A felszerkezet kivitelezése mindössze 4 napot vett igénybe.
Teljes bejegyzés

27 jún. 2023 Gyorséttermet építettünk Pécsett
Cégünk felkérést kapott egy gyorsétterem lánc pécsi üzletének időben "gyors" kivitelezhetőségének megvalósítására. Ennek alapján előregyártott vasbeton vázszerkezetre került áttervezésre az eredetileg falazott szerkezetű épület. Az alapozása megmaradt monolit szerkezetűnek, melyekbe Peikko tőcsavarok kerültek beépítésre, és erre kerültek a pillérek beállításra. Az összes eddig megvalósult épület arculatának sajátossága, a magas attikafalak, melyeket szintén előregyártott vb szerkezettel oldottunk meg, hegesztéses kapcsolattal rögzítve a pillérekhez. A teljes szerkezet kivitelezése mindösszesen 8 munkanapot vett igénybe, ahol is az egész vázszerkezet előregyártottként lett kialakítva (pillérek,
Teljes bejegyzés

14 jún. 2023 A Hidász Napokon jártunk Siófokon
Professzionális szervezés, magas fokú technikai háttér, kiváló előadók, színvonalas szakmai előadások, speciális szakmai kiállítók és érdekes háttérprogramok jellemzik a Hidász Napokat, amelynek idén Siófok ad otthon és amelyen cégünk, az Első Beton Kft. is képviselteti magát.
Teljes bejegyzés

24 ápr. 2023 Egy kávézás alatt 100 termék? Igen! Az Első Beton betonacél üzemében hulladékmentesen csinálják
A több, mint 30 éves Első Beton Kft. a megalakulása óta magyar tulajdonossal dolgozik, ennek is köszönhető, hogy minden ágazatukban törekszenek a lokális – azon belül is főként a szegedi – igényeket kiszolgálni. Ismét meglátogattuk őket, ugyanis Szőnyi Csaba üzletág vezető azt ígérte, amíg megkávézunk, ők legyártanak 100 db egyedi kengyelt a Szeged365 Familynek.
A Szeged365 Family bármilyen problémát megold, de vannak esetek, amikor a szakszerű segítség a
Teljes bejegyzés

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×