Hírek

24 ápr. 2023 Egy kávézás alatt 100 termék? Igen! Az Első Beton betonacél üzemében hulladékmentesen csinálják
A több, mint 30 éves Első Beton Kft. a megalakulása óta magyar tulajdonossal dolgozik, ennek is köszönhető, hogy minden ágazatukban törekszenek a lokális – azon belül is főként a szegedi – igényeket kiszolgálni. Ismét meglátogattuk őket, ugyanis Szőnyi Csaba üzletág vezető azt ígérte, amíg megkávézunk, ők legyártanak 100 db egyedi kengyelt a Szeged365 Familynek.
A Szeged365 Family bármilyen problémát megold, de vannak esetek, amikor a szakszerű segítség a
Teljes bejegyzés

17 ápr. 2023 A szegedi Első Beton Kft. segít megküzdeni a rezsidémonnal. Kiugrottunk a felújított áruházukba!
Büszkén kijelenthetjük, hogy a Szeged365 Family-nek mindig is szívügye volt a fenntarthatóságra törekvés és a szegedi vállalkozások támogatása. Köszönjük Nektek! Bár döcögősen indult az április, most már kijelenthetjük, hogy ezerrel dübörög Szegeden is a jó idő. El is látogattunk az Első Beton Kft. grandiózus telephelyére, ahol elárulták, hogyan készüljünk fel teljeskörűen a rezsidémon elleni újabb harcra. (tovább…)
Teljes bejegyzés

20 Már. 2023 Mederburkoló elemcsalád az Első Betontól
A mederburkoló elemcsaládunk belterületi és külterületi felszíni csapadékvíz elvezető árkok és ipari- mezőgazdasági üzemű vízcsatornák burkolására szolgál.
Érdeklődjön az elemcsaládról Papp Norbert, előkészítő csoportvezetőnknél.
Tel: +36 70/452 78 38
E-mail: pappnorbert@elsobeton.hu
Teljes bejegyzés

01 dec. 2022 700 darab előregyártott vasbeton elemet gyártottunk és építettünk be a Heavy Tools raktárépületéhez
Budapesten, egy magyar prémium ruházati márkákat gyártó cég új központi irodaház és raktár épületének kivitelezésben vettünk részt. (tovább…)
Teljes bejegyzés

05 nov. 2022 Magyar Multi Program – Oklevélátadó és szakmai nap
Nemzetközi szinten, akár világviszonylatban is versenyképes magyar cégek kellenek az ország sikeréhez - mondta a Magyar Multi Program oklevélátadó ünnepségén Budapesten a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára. A Várkert Bazárban rendezett eseményen az Első Beton is képviselte magát. György László kiemelte, hogy a fejlett államok mindegyikében működik olyan multinacionális cég, amely az otthonának tekinti a térséget, és a magáénak érzi a felvirágoztatását. Magyarországnak szintén arra lenne szüksége, hogy magyar tulajdonú vállalkozásokon keresztül kapcsolódhasson a világgazdasághoz, a
Teljes bejegyzés

03 nov. 2022 Modern Gyárak Éjszakája az Első Betonnál
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium 2022. november 11-én, pénteken már hatodik alkalommal rendezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját. A Modern Gyárak Éjszakáján a világ élvonalába tartozó technológiák mutatkoznak be, a jövő munkahelyeivel saját környezetükben ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A kezdeményezéshez az Első Beton a korábbi években is csatlakozott, idén is várjuk az érdeklődőket. A személyes látogatásokra a 6728 Szeged, Vásár utca 1-3. cím alatt megtalálható telephelyen van lehetőség, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a betonacél üzembe. A jelentkezés határideje: 2022.11.09.
Teljes bejegyzés

27 okt. 2022 Előkelő pozícióban az Első Beton a megyi iparkamara TOP 100-as kiadványában
A tavalyi nagy siker után idén is megrendezte TOP 100 Gazdasági Konferenciáját a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) és az Enterprise Europe Network Szeged a Szent Gellért Fórumban. A térség legrangosabb gazdasági, társasági eseményén a vállalkozói szférát érintő legfontosabb és legégetőbb kérdések voltak terítéken, mint például az új állami beruházási politika, az energiaellátás biztonsága, a régiót érintő fejlesztések, vagy éppen az ország makrogazdasági kilátásai. Immáron hagyományosan ezen az eseményen mutatta be a kamara a térség gazdasági teljesítményét, illetve legjelentősebb
Teljes bejegyzés

10 okt. 2022 Építsd a jövőd!
Építőipari szakmai találkozó és pályaorientációs fesztiválon jártunk.
Teljes bejegyzés

02 okt. 2022 Kívül-belül megújult az Első Beton Kft. építőanyag-áruháza

Barkácsrészleggel, kibővült termékkínálattal, Mapei színezőponttal, no meg a VELUX tetőtéri ablakaira vonatkozó akcióval várja vásárlóit az Első Beton Kft. építőanyag-áruháza a Vásár utca 1–3. szám alatt. (tovább…)

Teljes bejegyzés

15 aug. 2022 Különleges, íves előregyártott elemeket gyártottunk, majd építettünk be Nagytarcsán
Nagytarcsán, a Szilas Ipari Parkban található, az M0 autópálya közvetlen szomszédságában újonnan épülő iroda, gyártó- illetve raktárcsarnok kivitelezési munkálataiban vettünk részt. A beruházó 100%-ban magyar tulajdonú - ipari automatizálással, egyedi célgépek, robotcellák, gyártósorok építésével foglalkozik. (tovább…)
Teljes bejegyzés

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×