Hírek

02 okt. 2022 Kívül-belül megújult az Első Beton Kft. építőanyag-áruháza

Barkácsrészleggel, kibővült termékkínálattal, Mapei színezőponttal, no meg a VELUX tetőtéri ablakaira vonatkozó akcióval várja vásárlóit az Első Beton Kft. építőanyag-áruháza a Vásár utca 1–3. szám alatt. (tovább…)

Teljes bejegyzés

15 aug. 2022 Különleges, íves előregyártott elemeket gyártottunk, majd építettünk be Nagytarcsán
Nagytarcsán, a Szilas Ipari Parkban található, az M0 autópálya közvetlen szomszédságában újonnan épülő iroda, gyártó- illetve raktárcsarnok kivitelezési munkálataiban vettünk részt. A beruházó 100%-ban magyar tulajdonú - ipari automatizálással, egyedi célgépek, robotcellák, gyártósorok építésével foglalkozik. (tovább…)
Teljes bejegyzés

01 Már. 2022 Minőség és megbízhatóság – 30 éve az Első Beton alapelve
Egyedi- és típuselemeinkkel a mély- és magasépítés kihívásainak is igyekszik maximálisan megfelelni cégünk, az Első Beton Kft. Az országos lefedettségű gyártó tevékenységünk mellé igény esetén gyártmánytervezést is biztosítunk megbízóinknak. (tovább…)
Teljes bejegyzés

24 jan. 2022 Első Beton tippek télre: így tároljuk az építőanyagot a hidegben
Fagyveszélyesek, tűzveszélyesek, robbanékonyak és gyúlékonyak is lehetnek az építőanyagok; nem árt tisztázni, melyiket, hogyan tároljuk. A megbontott kiszerelések kapcsán az ismert mondatot- „jó lesz az még valamire”- is érdemes felülvizsgálni - főleg télen. Ebben segít az Első Beton. (tovább…)
Teljes bejegyzés

19 aug. 2021 Ajánlások útján kapja megrendeléseit az Első Beton Kft. szerkezetépítési üzletága
Az Első Beton 20 éves szerkezetépítési üzletága ma már olyan extrém csarnoképítési megoldások kivitelezésében is otthon van, mint a 36 méter fesztávolságú csarnoképület, a 23 méter magas, többszintes technológiai épület megvalósítása vagy az egyedi tervezésű, tört tetőgerenda előállítása. Szakértelmét a minőséggel ötvözi, nem csoda, hogy népszerűsége ajánlások útján terjed. (tovább…)
Teljes bejegyzés

03 aug. 2021 A balatoni nyaralásról sem hiányozhatott az Első Beton
Nem magának akarta az Xbox Series X játékkonzolt a szegedi Karcsú József, hanem a gyerekeinek. Bejött a számítása: az Első Beton nyereményjátékának egyik fődíját vitte haza, így lecserélhette régi konzolt. Hab a tortán, hogy a nagy hírt a nyaralás előtt egy nappal tudta meg a család! Örömet szerezni jó - ezt bizonyítja a születésnapos Első Beton Kft. is: 30. évfordulónk alkalmából három hónapon át saját vásárlóinkat ajándékoztuk meg. (tovább…)
Teljes bejegyzés

02 aug. 2021 EB 30 éves nyereményjáték: a júliusi fődíjunk is gazdára talált!
Megtartottuk a születésnapi nyereményjátékunk július havi nyereményeinek sorsolását. A július fődíjunk egy nagyképernyős LG televízió volt, a nyertese: Bogdán Gábor a 30 ezer forintos Első Beton vásárlási utalvány nyertesei: Kiszely Norbert Ferencziné Czár Katalin Harmath Dániel Nagypál Ferenc Faragó Antal Gábor Kónya Tibor Sipos Tibor Kiss Zoltán Szerencsés János Vass Mária Gratulálunk a nyerteseknek!
Teljes bejegyzés

08 Júl. 2021 Első Beton nyereményjáték: a mozizás otthoni élményét adjuk Önnek ajándékba
Játsszon a 30 éves Első Betonnal, és nyerjen egy csúcskategóriás nagyképernyős tévét, vagy a 10 darab 30 ezer forint értékű vásárlási utalvány egyikét! Sorsolás: július 30. Ugye, felírta?! (tovább…)
Teljes bejegyzés

01 Júl. 2021 Kisorsoltuk nyereményjátékunk júniusi fődíját: egy újgenerációs konzolt vihet haza a nyertes!
Megtartottuk a 30 éves szülinapunk alkalmából meghirdetett nyereményjátékunk második, júniusi sorsolását. A havi fődíj egy Xbox Series X konzol volt, 10 másik szerencsés 30 ezer forintos vásárlási utalvánnyal gazdagodott! (tovább…)
Teljes bejegyzés

15 jún. 2021 Nem fukarkodunk a nyereményekkel: egy Xbox ONE X az Első Beton nyereményjátékának havi fődíja
Játsszon a 30 éves Első Betonnal, és nyerjen X-boxot, nagyképernyős tévét, vagy 30 ezer forint értékű vásárlási utalványt! 30 évesek lettünk, nagy ünnep ez az életünkben! Nem is fukarkodunk a nyereményekkel! Több mint 2 millió forint értékben sorsolunk a nyereményeink közül. (tovább…)
Teljes bejegyzés

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×