29 okt. 2023 Szeged365: Ilyet még nem láttál: beosontunk az Első Beton Kft. exkluzív bemutatójára!

Ha meghalljuk azt a szót, hogy kültéri vakolat, valószínűleg nem egy extravagáns bemutató jut eszünkbe, hanem egy szakember, aki festékes ruhában éppen a falat egyengeti. Most bebizonyítjuk nektek, hogy ez nem így van! Nem rég az Első Beton Kft.-nél jártunk, ugyanis a Vásár utca 1-3. szám alatti áruházukban egy különleges előadást tartottak szakmabelieknek. Mi természetesen belopóztunk, és ha már ott jártunk, egy rövid interjúra elkaptuk Németh Krisztiánt, aruházvezetőt.

Azt tudjuk, hogy az Első Beton Kft. kiemelt figyelmet fordít ránk, egyszerű emberekre, akik építkezni, vagy éppen felújítani szeretnénk. Most azonban bebizonyították, hogy a szakmabelieknek is tudnak újat mutatni. A Mapei-el közösen szervezett partnertalálkozón kifejezetten kivitelezőknek szóló előadásokat tartottak, majd utána egy látványos bemutatónak is részesei lehettek a résztvevők.

Volt itt szó vékony vakolatokról, homlokzati vakolatokról és általánosságban a hőszigetelő rendszerek bemutatása és használatuk oktatása volt a fő téma. Krisztiánt nem tudtuk sokáig feltartani, ugyanis folyamatosan érkeztek az elismert szakmabeliek, hogy részt vegyenek ezen a különleges eseményen. Mutatjuk, milyen volt a bemutató, amit most exkluzívan csak a Szeged365 Family láthat a meghívottakon kívül:

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×