29 máj. 2024 Ti is játszhattok az EB-n! Itt az Első Beton páros csocsóbajnokság!

Akár ti is játszhattok a június 14-én kezdődő Európa Bajnokságon – az Első Beton csocsóbajnokságán!

Gyertek el a selejtezőre 2024.06.07-én pénteken, és 06.08-án szombaton 15-től 19 óráig a Campus Beer and More teraszára, (Szeged, Vitéz utca 24.) és mutassátok meg, milyen párost alkottok!

ELŐNEVEZÉS:
Hogy bebiztosítsd a helyeteket a selejtezőben, előzetesen regisztrálhattok is az iloveszeged@radio88.hu e-mail címen, 06.06-án 16 óráig. A levélben szerepeljen a nevetek, telefonszámotok, és az, hogy melyik nap várhatunk titeket az előselejtezőre! Ne aggódj, ha ez véletlen elmarad, regisztráció nélkül is részt vehettek a megmérettetésen! A selejtezőn 2 x 4 perces félidőkkel, 1 perc szünettel fogtok játszani!

BAJNOKSÁG:
A csocsóbajnokságra csak a legjobb 24 páros kerül be! 
Ha bekerültök a legjobbak közé, azaz legalább 2 mérkőzést nyertek, akkor megkapjátok az egyik EB-n résztvevő nemzet nevét, és ezzel fogtok a csoportmeccsek alatt játszani. A csocsómérkőzések a  csoportmeccsekkel egy időben lesznek majd. (pl. ha a ti párosotok kapja az ’Albánia’ elnevezést, akkor az első 3 meccset akkor játszotok, amikor Albánia is játszik az EB-n! Nyugalom! A továbbjutásotokat a ti eredményetek határozza majd meg, és nem az albán csapat teljesítménye! Ha ők kiesnek, de ti jók vagytok és sok pontot szereztek, akkor tovább juttok!)

Az Első Beton csocsóbajnokság 2024.06.14-től 07.14.-ig tart!

A mérkőzések az EB mérkőzéseit megelőző negyed órában lesznek. A meccseket kivetítjük, így a szurkolók is láthatják a játékot. A fő asztal az, amelyik felett kamera lesz. A bemelegítőasztalon lehet gyakorolni és bemelegíteni a mérkőzések előtt. Az asztalok használata és a nevezés és a versenyen való részvétel ingyenes, a játékos a saját fogyasztását a vendéglátóhely házirendje szerint rendezi a helyszínen.

A részletes szabályzatot IDE kattintva olvashatod!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×