Beton acél

Üzemünk fő profilja az Előregyártó Üzem napi betonacél igényének biztosítása, külső megrendelőink kiszolgálása: betonacélok értékesítése szálban, statikai tervek alapján betonacélok méretre vágása és hajlítása, illetve igény szerint monolit vasbeton szerkezetek telephelyi, illetve helyszíni szerelése, és hegesztett háló kereskedelem.

Előregyártó Üzem napi betonacél igényének biztosítása:

Napi feladatunk az Előregyártó Üzemünk által gyártott vasbeton elemek armatúráinak lekészítése, telephelyi szerelése, amelyet az üzem által megadott ütemeknek megfelelően készítünk el.

Külső megrendelőink kiszolgálása:

Külső megrendelőink részére betonacél szálanyag kereskedelemmel, illetve kapott tervek alapján történő megmunkálással, telephelyi, helyszíni betonacél szereléssel, hegesztett háló kereskedelemmel, és a kivitelezéshez szükséges segédanyagok forgalmazásával foglalkozunk. Nagyobb mennyiségek esetén kedvező projektárat biztosítunk megrendelőink számára.

Megrendelőink részére statikai tervek alapján elkészítjük árajánlatunkat, amely igény szerint tartalmazza a szálanyag, a méretre vágás, hajlítás és a szerelés költségét.

A gyártás része a műszaki előkészítés, amely tartalmazza a gyártási utasítás elkészítését, valamint a statikai tervek ellenőrzését. A gyártás során egyaránt nagy hangsúlyt fektetünk a méretpontosságra, és a darabszámokra. A beszerelés megkönnyítése érdekében a megmunkált anyagokat a vevő nevével, és a terven szereplő azonosítókat tartalmazó jelölésekkel látjuk el.

Amennyiben a szállítás kivitelezhető, a kivitelezés ütemének megfelelően cégünk telephelyén elkészítjük az elemek betonacél armatúráit.

Helyszíni betonacél szerelést gyakorlott alvállalkozóink segítségével végezzük. A szerelés minden esetben tartalmazza a szükséges segédanyagokat is.

A megrendelt betonacél minőségét gyártói teljesítmény nyilatkozatokkal igazoljuk. A beszállítóinkkal kiépített megbízható kapcsolataink lehetővé teszik a Megrendelők gyors és rugalmas kiszolgálását. Szállítást igény szerint vállalunk kamion vagy önrakodós teherautóval, 12 méteres hosszig.

Kapcsolat

Ha fontos Ön számára a megbízhatóság, pontosság és a szaktudás forduljon hozzánk bizalommal

 • Szőnyi Csaba

  Üzemvezető

  +36 70/ 452 78 25

   

 • Bába Ferenc

  Termelés irányító

  +36 70/ 514 00 27
 • Cser Tibor

  Műszaki előkészítő

  +36 70/ 452 7848
Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
 • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
 • (62) 549-510
 • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×