Betonacél

Üzemünk fő profilja az Előregyártó Üzem napi betonacél igényének biztosítása, külső megrendelőink kiszolgálása: betonacélok értékesítése szálban, statikai tervek alapján betonacélok méretre vágása és hajlítása, illetve igény szerint monolit vasbeton szerkezetek telephelyi, illetve helyszíni szerelése, és hegesztett háló kereskedelem.

Külső megrendelőink kiszolgálása:

Külső megrendelőink részére betonacél szálanyag kereskedelemmel, illetve kapott tervek alapján történő megmunkálással, telephelyi, helyszíni betonacél szereléssel, hegesztett háló kereskedelemmel, és a kivitelezéshez szükséges segédanyagok forgalmazásával foglalkozunk. Nagyobb mennyiségek esetén kedvező projektárat biztosítunk megrendelőink számára.

Megrendelőink részére statikai tervek alapján elkészítjük árajánlatunkat, amely igény szerint tartalmazza a szálanyag, a méretre vágás, hajlítás és a szerelés költségét.

Előregyártó Üzem napi betonacél igényének biztosítása:

Napi feladatunk az Előregyártó Üzemünk által gyártott vasbeton elemek armatúráinak lekészítése, telephelyi szerelése, amelyet az üzem által megadott ütemeknek megfelelően készítünk el.

A gyártás része a műszaki előkészítés, amely tartalmazza a gyártási utasítás elkészítését, valamint a statikai tervek ellenőrzését. A gyártás során egyaránt nagy hangsúlyt fektetünk a méretpontosságra, és a darabszámokra. A beszerelés megkönnyítése érdekében a megmunkált anyagokat a vevő nevével, és a terven szereplő azonosítókat tartalmazó jelölésekkel látjuk el.

Amennyiben a szállítás kivitelezhető, a kivitelezés ütemének megfelelően cégünk telephelyén elkészítjük az elemek betonacél armatúráit.

Helyszíni betonacél szerelést gyakorlott alvállalkozóink segítségével végezzük. A szerelés minden esetben tartalmazza a szükséges segédanyagokat is.

A megrendelt betonacél minőségét gyártói teljesítmény nyilatkozatokkal igazoljuk. A beszállítóinkkal kiépített megbízható kapcsolataink lehetővé teszik a Megrendelők gyors és rugalmas kiszolgálását. Szállítást igény szerint vállalunk kamion vagy önrakodós teherautóval, 12 méteres hosszig.

Kapcsolat

Ha fontos Ön számára a megbízhatóság, pontosság és a szaktudás forduljon hozzánk bizalommal

 • Szőnyi Csaba

  Üzletágvezető

  +36 70/ 452 78 25

   

 • Cser Tibor

  Műszaki előkészítő

  +36 70/ 452 7848
 • Gulyás Sándor
  Műszaki előkészítő

  +36 70/ 452 78 40
 • Balázs Beáta

  Gazdasági Ügyintéző – Betonacél üzem

  +36 62/549 517

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
 • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
 • (62) 549-510
 • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×