Hírek

15 jún. 2021 Nem fukarkodunk a nyereményekkel: egy Xbox ONE X az Első Beton nyereményjátékának havi fődíja
Játsszon a 30 éves Első Betonnal, és nyerjen X-boxot, nagyképernyős tévét, vagy 30 ezer forint értékű vásárlási utalványt! 30 évesek lettünk, nagy ünnep ez az életünkben! Nem is fukarkodunk a nyereményekkel! Több mint 2 millió forint értékben sorsolunk a nyereményeink közül. (tovább…)
Teljes bejegyzés

01 jún. 2021 Kisorsoltuk nyereményjátékunk májusi fődíját: a szerencsés már főzheti a kávéját!
Megtartottuk a 30 éves szülinapunk alkalmából meghirdetett nyereményjátékunk első, májusi sorsolását. A havi fődíj egy automata kávéfőző volt, 10 másik szerencsés 30 ezer forintos vásárlási utalvánnyal gazdagodott! (tovább…)
Teljes bejegyzés

18 máj. 2021 Motivációs tréninget indított az Első Beton!
Vásárlóink számára május 1-én három hónapos motivációs tréninget indítottunk. A cél: a játék örömének megismertetése a lakossággal, illetve összesen 2 millió forint értékű nyeremény átadása a legszerencsésebb résztvevők számára. (tovább…)
Teljes bejegyzés

10 máj. 2021 Egy trendi X-boxról, egy nagyképernyős tévéről vagy egy menő kávéfőzőről, álmodik? Jöjjön az Első Betonhoz!
Az Első Betonnál minden kapható, ami az építőiparral kapcsolatos, de kávéfőzőt, konzolt és színes tévét nem árulunk. Akkor meg miért hívjuk ide?! (tovább…)
Teljes bejegyzés

26 ápr. 2021 Első Beton 30 éves nyereményjáték – Mi ünneplünk, Ön nyer!

Első Beton 30 éves nyereményjáték - Mi ünneplünk, Ön nyer!

Az idén 30 éves szülinapunkon egy több mint 2 millió forint összértékű nyereményjátékkal kedveskedünk a mellettünk évtizedek óta kitartó vásárlóinknak. (tovább…)
Teljes bejegyzés

23 ápr. 2021 Építkezne? Első lépés: az Első Beton Kft. betonacél üzeme!
Manapság nehéz olyan kőművest találni, aki szívesen bíbelődik a macerás kengyelhajlítással, szálanyag vágással. De minek is keresgélni, ha erre itt az Első Beton Kft?!
(tovább…)
Teljes bejegyzés

15 ápr. 2021 Mutatjuk miért érdemes az Első Beton Kft. transzport beton üzletágát választania
Az Első Beton Kft. transzport beton üzletága a cégünk megalapítása óta meghatározó szerepet tölt be a régióban. A pörkölt főzéssel egybekötött, csapatépítő betonozás helyett válasszuk a praktikus, gyors és minőségi megoldást-, vagyis az ELSŐ BETONT! Mutatjuk, miért!
(tovább…)
Teljes bejegyzés

09 ápr. 2021 Nyugodj békében, Sanyi bácsi!
Fájdalommal tudatjuk, hogy az Első Beton Kft. egy nagyon kedves és fontos, volt kollégáját és barátját a tegnapi napon elveszítette. 70 évesen távozott közülünk egykori munkatársunk, Gulyás Sándor, aki a cég megalakulásától, 1991-től a nyugdíjazásáig volt a kollégánk. Miután 2010-ben nyugdíjba vonult, utána is a cégünknél maradt és segített bennünket.
(tovább…)
Teljes bejegyzés

25 feb. 2021 Ha fontos az Ön számára a megbízhatóság, pontosság és a szaktudás forduljon hozzánk bizalommal!
Az Első Beton Kft. transzport beton üzletága az ipari terület mellett a lakossági igényeket is kielégíti! Több érvünk is van, miért nem éri meg kölcsönkért betonkeverővel megoldani a házalap kiöntését, és egyáltalán az otthoni betonozást.
(tovább…)
Teljes bejegyzés

27 jan. 2021 A koronavírus elleni védekezést segítő beruházáson dolgoztunk Szegeden
Szegeden, egy fertőtlenítő szereket gyártó cég telephelyén épülő új termelőcsarnok kivitelezési munkálataiban vettünk részt. Tekintve, hogy államilag is támogatott, kiemelt beruházásról volt szó, mely a koronavírus elleni védekezést segíti, a gyártmánytervezést a gyártást és a helyszíni kivitelezést is nagyon rövid, szűk határidők mellett kellett elvégezni, melyre mindösszesen 1,5 hónap állt rendelkezésre. Az épület
Teljes bejegyzés

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×