Hírek

04 feb. 2019 Vasszerelési munkálatok egy szegedi üzemcsarnok építésénél
Egy szegedi telephelyű cég csarnok bővítési munkálatain járunk, ahol 43 tonna betonacél lekészítését, szállítását és szerelését vállalta el cégünk, az Első Beton Kft. (tovább…)
Teljes bejegyzés

10 dec. 2018 A Vedres technikusi évfolyamon tanuló diákjai az Első Betonnál
Cégünk hosszú idő óta remek kapcsolatot ápol a Szegedi Szakképzési Centrum Vedres István Építőipari Szakgimnáziumával. Az iskolából kikerült végzősök közül már többen megtalálták a számításukat az Első Beton Kft-nél. Az intézmény technikusi évfolyamon tanuló diákjainak arra is van lehetőségük, hogy a szakmai gyakorlatuk egy részét a cégünknél töltség. Mutatjuk is hogyan. (tovább…)
Teljes bejegyzés

22 nov. 2018 Bemutatjuk a betonpaplant
Az Első Beton Kft. 2016-óta forgalmazza a Concrete Canvas által gyártott betonpaplant. Cégünk nyitott az új technológiákra, és elhivatott abban, hogy az építőipart a lehetőségeihez mérten a legtöbb innovatív megoldással lássa el. Az uzsabányai projekt kapcsán egy rézsű stabilizálási feladatot kell a betonpaplannal megoldani. (tovább…)
Teljes bejegyzés

13 nov. 2018 Helyükre kerültek az első Duzsik-hídelemek
Az Első Beton Kft. telephelyén Duzsik Iván egykori kollégénk és barátunk munkássága elött tisztelgve öntöttük formába a Duzsik-hidat. A karcsú, könnyen beépíthető gyalogos és kerékpáros forgalomra méretezett híd sablonját cégünk egykori kollégánkra emlékezve róla nevezett el. (tovább…)
Teljes bejegyzés

07 nov. 2018 Az Első Beton a fiatalokkal együtt építi a jövőt
Nagy érdeklődéssel kísért pályaorientációs napot tartottak a Dériben, a hiányszakmákra koncentráló eseményen ismert helyi építőipari vállalkozások - köztük cégünk, az Első Beton Kft. - és szegedi középiskolák mutatták be ,,tudásukat" a fiataloknak. (tovább…)
Teljes bejegyzés

19 okt. 2018 Ön megrendeli – mi kiszállítjuk és lepakoljuk akár egy délelőtt alatt!
Építkezik vagy felújít? Cementre, sóderre, betonra, betonacélra vagy minőségi építőanyagokra van szüksége? Az Első beton Kft. áruházában és telephelyén mindent megtalál egy helyen. (tovább…)
Teljes bejegyzés

02 okt. 2018 Betanított fizikai munkásokat keresünk! Jelentkezzen!
Az Első Beton Kft. szegedi telephelyére betanított fizikai munkásokat keres, betonelemek gyártására. Megfelelő számű jelentkező esetén az utaztatásról gondoskodunk. Alvállalkozók, kérjük ne jelentkezzenek! Érdeklődni és jelentkezni Nagy Gábornál lehet a 06/70-452-7839-es telefonszámon vagy a nagygabor@elsobeton.hu email címen!
(tovább…)
Teljes bejegyzés

21 Sze. 2018 Velux tetőtéri ablak akció az Első Betonnál
Több helyen is találkozhat Szegeden a Velux óriásplakátjaival. Rendkívül kedvező árú és kitűnő minőségű tetőtéri ablakaikat cégünk, az Első Beton Kft. áruházában vásárolhatják meg. Várjuk Önöket! (tovább…)
Teljes bejegyzés

05 Sze. 2018 Pinceépítés Villányban
Villányban, Günzer Zoltán pincészetében, egy borászati beruházásnál bízták meg a cégünket, az Első Beton Kft.-t a most épülő vadonatúj pince-rendszer előregyártott kéregfal-paneleinek, valamint a körüreges födém panelemeinek a szerelésével. Mutatjuk a munkálatokat! (tovább…)
Teljes bejegyzés

15 aug. 2018 Játssz és nyerj a DDC cementtel!
Válassz a DDC Magyar vagy Hazai Termék védjeggyel ellátott zsákos cementtermékei közül, és nyerd meg az értékes nyereményeket! (tovább…)
Teljes bejegyzés

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Az oldal látogatottsága (2016.06.07-től): 107.056 látogató | Utolsó módosítás: 2019.02.21.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×