Hírek

13 jún. 2018 Rugalmas munkaszervezési módszerek bevezetése az ELSŐ BETON Kft.-nél
A GINOP-5.3.2-2016 projekt célja, hogy a "ELSŐ BETON" Kft.-nél a rugalmas munkavégzés sikeresen bevezetésre kerüljön, a dolgozók munka-magánélete egyensúlyba kerüljön, ezáltal az elköteleződésük a motivációjuk növekedjen, közvetve teljesítménynövekedést érjünk el. A rugalmas projekt illeszkedik a vezetőség hosszútávú céljaihoz, a stabil munkaerő megtartásához, illetve a dolgozói elégedettség és motiváció növekedéséhez. (tovább…)
Teljes bejegyzés

17 máj. 2018 Bemutatkozik az Első Beton Kft. Transzport beton üzletága
Az Első Beton Kft. Transzport beton üzletága a cégünk megalapítása óta meghatározó szerepet tölt be a régió transzportbeton igényének biztosításában. (tovább…)
Teljes bejegyzés

04 máj. 2018 A Beton című szakmai lap is írt az Első Beton hazánkban először alkalmazott technológiájáról
Már beszámoltunk róla, hogy Magyarországon korábban még nem alkalmazott technológiával készült a Marianum Német Nemzetiségű Nyelvoktató Általános Iskola tornacsarnokának előregyártott vasbeton vázszerkezete. Az előregyártott vázszerkezet elemeinek gyártását, szállítását és helyszíni szerelésének kivitelezését is az Első Beton Kft. végezte el. Erről olvashatnak a Beton újság legutóbbi, áprilisi számában is. (tovább…)
Teljes bejegyzés

01 máj. 2018 27 éve az építőipar szolgálatában
Pontosan 27 évvel ezelőtt, 1991. május 1-jén alakult meg cégünk, amely azóta is kizárólag magyar tulajdonú cégként végzi tevékenységét. (tovább…)
Teljes bejegyzés

20 ápr. 2018 Minden építés alapja 2018 – Betonpályázat tervezőknek és hallgatóknak
Te is úgy gondolod, hogy a beton nem csak alapozásra, tartószerkezetek építésére, hanem ennél sokkal többre alkalmas? Vagy van elképzelésed az előállításához szükséges anyagokhoz, technológiákhoz kapcsolódóan? Most itt a lehetőség, hogy megmutasd, hogyan alkalmaznád korszerűen, tudatosan és látványosan ezt az anyagot! (tovább…)
Teljes bejegyzés

29 Már. 2018 A Vedresben járt vállalkozói fórumon az Első Beton
Csongrád megye vezető építőipari cégei - köztük az Első Beton Kft. - tartottak vállalkozói fórumot a diákok számára a Szegedi Szakképzési Centrum Vedres István Építőipari Szakgimnáziumában, szerdán. (tovább…)
Teljes bejegyzés

14 Már. 2018 Egy fővárosi Lidl-áruház vasbeton vázszerkezetén dolgozott az Első Beton
Egy budapesti Lidl-áruház komplett vasbeton vázszerkezetének építését vállalta el az Első Beton Kft. (tovább…)
Teljes bejegyzés

27 feb. 2018 200 tonnányi betonelem egy nagyáruházhoz
Egy budapesti nagyáruház komplett vasbeton vázszerkezetét építjük. Emellett a tervezést, a gyártást és a szállítást is cégünk végzi. Ez mintegy 200 tonnányi betonelemt jelent. Megmutatjuk a szegedi előkészületeket, hamarosan pedig azt is, hogyan áll az építkezés a fővárosban. (tovább…)
Teljes bejegyzés

08 feb. 2018 Így indul a reggel az Első Betonnál
Videón mutatjuk meg, hogy kezdődik egy átlagos hétköznap a cégünknél. (tovább…)
Teljes bejegyzés

01 feb. 2018 Elemek sokasága az Első Beton Kft.-től
Egyedi elemek sokaságát gyártotta le és építette be cégünk, az Első Beton Kft. az ország legmodernebb judóközpontjához - erről is írt az Octogon magazin a 2017/8. számában. Mutatjuk a cikket! (tovább…)
Teljes bejegyzés

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Az oldal látogatottsága (2016.06.07-től): 78.605 látogató | Utolsó módosítás: 2018.06.19.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×