04 feb. 2019 Vasszerelési munkálatok egy szegedi üzemcsarnok építésénél

Egy szegedi telephelyű cég csarnok bővítési munkálatain járunk, ahol 43 tonna betonacél lekészítését, szállítását és szerelését vállalta el cégünk, az Első Beton Kft.

Az építkezés 3 ütemre bontható: először az alaplemez készül el, majd a tartószerkezetek, a pillérek kerülnek a helyükre, végül pedig födémet kap a csarnok.

Jelenleg a külső helyszínre kivonuló vasszerelő csapatunk az alaplemez szerelését végzi mintegy 350 m2-en, 15 tonna anyag bedolgozásával. A lemez egy duplahálós vasalást kap 26 cm-es távtartással. A pillérek és a további tartószerkezeteknek a lemezhez való csatlakozását az első ütemben elvégeztük.

Ezzel egyidőben telephelyünkön már a második ütem előkészületen munkálkodunk, így tudjuk biztosítani a folyamatos munkavégzést a helyszínen. A betonozást követően ugyanis a falak és pillérek vasszerelése következik, ami újabb 8 tonna betonacélt jelent majd.

Ezzel párhuzamosan a födém munkálatok előkészítését is megkezdjük, amihez 20 tonna méretre vágott és méretre hajlított betonacélt használunk.

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×