Útépítési elemek

Cégünk megalapításától kezdve folyamatosan gyárt autópálya építési célokra vizsgáló lépcsőket, surrantó és hídszegély elemeket, valamint segélykérő telefonalj és talajtámfal elemeket. Ennek megfelelően olyan sablonparkot alakítottunk ki, mely lehetővé teszi ezen termékek gyártását nagy mennyiségben és rövid határidővel.

Vizsgáló lépcső

Alkalmazása elsősorban hídszerkezetek megközelítésére szolgál, karbantartási munkálatok elvégzése céljából. Természetesen más funkciókén is alkalmazható, mint pl.: tereplépcső. Típusaink főleg a rézsű kialakításához igazodik, és jellemzően 60 cm széles, illetve 4 lépcsőfokosak.

 

Segélykérő telefonalj

Autópályák informatikai rendszere az üzemi hírközlés részeként segélykérő rendszer telepítését igényli. E rendszer része a segélykérő oszlop vasbeton alapteste, mely a kivitelezési időt jelentősen lecsökkenti. Az elembe elhelyezett szerelvények segítségével az oszlop, a korlát és a villámvédelem elhelyezése gyors és egyszerű.

Útlap

Az elemek egy- és két nyomtávú egyenes és 15 m tengelysugarú íves útpályák készítésére használhatóak. Nagyobb felületek, térburkolatok kialakításánál a burkolatméretek az elemek méreteinek egész számú (esetleg egyedi méretű) többszörösére tervezhetőek. Felhasználási területük: belső utak, térburkolatok, ideiglenes- és felvonulási utak, tárolóhelyek. Lehetőség van párhuzamos oldalú elemek mellett trapéz alakú ívképző elemek gyártására is.

 

Elérhetőség:

Nagy Gábor

Termelési Igazgató

Tel: +36 70/452 78 39

E-mail:

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×