Távközlési Aknaelemek

A napjainkban folyó, felgyorsított távközlési hálózat fejlesztés szükségessé tette az építési idő nagymértékű lerövidítését. Az igények maximális ellátása érdekében teljes kiépítettségű alépítményi csőhálózat létesítése szükséges SZ típusú megszakító létesítmények alkalmazásával. Az építési idő jelentősen csökkenthető a hálózat műtárgyainak iparosított előregyártásával. Ezt a tényt felismerve kezdtük meg az SZ jelű vasbeton telefon kábel aknák gyártását.

Mára a legyártott és beépített kábel aknák száma meghaladja a több tízezer darabot, bizonyítva a termék létjogosultságát és megrendelőink elégedettségét.

Cégünk által gyártott SZ-1, SZ-2, SZ-3, N-1, N-2, K-1 jelű kábel szekrények, illetve optikai szekrények szabványos alaprajzi méretben, kétféle mélységben készülnek. Az előregyártási technológia biztosítja a hagyományos építési módnál magasabb szintű minőséget.

A monolit építési technológiánál a dúcolás, víztelenítés, zsaluzás valamint az anyagszállítás és tárolás lényegesen megnehezíti az építés feltételeit, nagymértékben meghosszabbítja a kivitelezési időt és többszörösére emeli a kivitelezési költségeket.

A helyszínen készülő aknák esetében gyakran nem biztosított az elkészült műtárgy szilárdsága, vízzárósága, korrózióállósága. A tervezett élettartam előtti monolit akna tönkremenetelek súlyos többlet költségeket jelenthetnek a beruházók és a hálózatok üzemeltetői részére.

Az előregyártott műtárgyak a helyszínen a szállítójárműről azonnal beemelhetők, és a kábelcsatlakozások a könnyített bevezetési helyeken gyorsan elkészíthetők.

Nem szükséges a munkagödör hosszantartó korlátozása, biztonságba helyezése és egyéb segédanyagok alkalmazása.

 

Elérhetőség:

Csonek-Berkes Szabina
Műszaki előkészítő

Tel: +36 30/299 47 63
E-mail:

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×