15 jún. 2021 Nem fukarkodunk a nyereményekkel: egy Xbox ONE X az Első Beton nyereményjátékának havi fődíja

Játsszon a 30 éves Első Betonnal, és nyerjen X-boxot, nagyképernyős tévét, vagy 30 ezer forint értékű vásárlási utalványt! 30 évesek lettünk, nagy ünnep ez az életünkben! Nem is fukarkodunk a nyereményekkel! Több mint 2 millió forint értékben sorsolunk a nyereményeink közül.
Bármiben fogadni mernénk, hogy ön sem akar lemaradni ezekről az ajándékokról! Ezért mutatjuk, mi a teendője:

1. Vásároljon bármilyen értékben magánszemélyként az Első Beton építőanyag áruházában vagy telephelyén.
2. Regisztráljon az Első Beton weboldalán a számlájának sorszámával.
3. És már csak a sorsolást kell várnia! Legközelebb június 30-án, szerdán sorsolunk, amikor is a fődíj egy Xbox ONE X konzol, valamint 10 darab 30 ezer forintos vásárlási utalvány.

De mit is kell tudni a júniusi fődíjunkról, az Xbox ONE X konzolról? A valaha készült legerősebb hardvert dobta össze a Microsoft, ráadásul mindezt egyetlen céllal: játszani. Olyan konzolt akart a piac, amely a visszafelé kompatibilitás mellett nagyságrendekkel gyorsabb is, és nem kerül annyiba, nem olyan bonyolult és nem akkora, mint egy hasonló erejű gamer PC. Ez az Xbox ONE X – ez a szuper masina lehet most az Öné!

Ráadásul velünk háromszoros eséllyel indul minden játékban regisztráló: aki az első sorsoláson nem nyert, automatikusan bekerül a második sorsolás kalapjába. Ha ott sem jár sikerrel, a júliusi fordulón még részt vesz a játékban!

További részletek és regisztráció itt!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×