15 ápr. 2021 Mutatjuk miért érdemes az Első Beton Kft. transzport beton üzletágát választania

Az Első Beton Kft. transzport beton üzletága a cégünk megalapítása óta meghatározó szerepet tölt be a régióban. A pörkölt főzéssel egybekötött, csapatépítő betonozás helyett válasszuk a praktikus, gyors és minőségi megoldást-, vagyis az ELSŐ BETONT! Mutatjuk, miért!

1. A szegedi székhelyű cégünk többek között betontechnológiai tanácsadással segíti a lakosság egyedi igényeit. Kiszámoljuk a szükséges hozzávalók, adalékanyagok mennyiségét, felmérjük, milyen betonra van szükség a legjobb minőség érdekében.

2. Önnek nem kell építőanyagok után futkosnia, a transzport beton készen érkezik Önhöz. (Ha mégsem tud elszakadni az otthoni betonkeverés gondolatától, az Első Beton a hozzávalókat akkor is házhoz szállítja.)

3. Vásár utcai telephelyünkön a betonkeverés ellenőrzött körülmények között, a technológiai eljárások betartásával valósul meg, így garantált a homogén anyag előállítása. Csakis a megfelelő mennyiségű kötéslassító, fagyásgátló, só állóságot biztosító összetevő kerül a betonba.

4. Előzetes helyszíni bejárás során felmérjük, hogyan, milyen eszközzel oldható meg a legjobban a kiszállítás.

5. Felkészült szállítói állományunkkal – 10 mixer autóval és 6 betonszivattyúval – Szeged 60 km-es körzetében a megrendeléstől számított 1-2 napon belül a helyszínre szállítjuk a kész betont, és azt a rendeltetési helyére beöntjük. (Bedolgozást, betonozást azonban a cégünk nem vállal.)

6. Az Első Beton szerkezetépítést elősegítő szolgáltatásokkal is bír: méretre vágja, hajlítja a betonacélt, amit aztán a helyszínen összeszerel. Az előre gyártott koszorút a helyszínre szállítjuk.
Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×