25 Már. 2019 Minőségi építőanyag, cement, sóder, beton, betonacél? Naná, hogy az Első Beton Kft.!

Építőanyag áruházunk 1991. november óta áll az építkezők és felújítok rendelkezésére. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően napjainkra nemcsak a régióban vagyunk jelen, hanem Magyarország teljes területére szállítunk építőanyagokat.

Az Első Beton Kft. 1991-ben történt megalakulása óta magyar tulajdonú cégként végzi tevékenységét. Legfőbb célunk, hogy megrendelőink mindig elégedetten távozzanak tőlünk, és ismét visszatérjenek hozzánk. Szorosan együttműködünk a cégünk további üzemeivel: a betonüzemmel, a betonacél-szerelő üzemmel, a cement üzletággal és az előregyártó üzemmel. Áruházunk rendelkezik egy 5 ezer négyzetméteres külső raktár területtel és egy 150 négyzetméteres belső bemutatótérrel. A gyártókkal kialakított jó kapcsolat és kollégáink folyamatos szakmai képzése révén versenyképesek, szakmailag felkészültek vagyunk a minőségi építőanyagokban.

28 év – 28 érv

Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Falazó- és burkoló, valamint szárazépítési anyagok, tetőfedő-, hang-hő és vízszigetelő anyagok – az Első beton Kft. áruházában és telephelyén mindent megtalál egy helyen!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×