01 Már. 2022 Minőség és megbízhatóság – 30 éve az Első Beton alapelve

Egyedi- és típuselemeinkkel a mély- és magasépítés kihívásainak is igyekszik maximálisan megfelelni cégünk, az Első Beton Kft. Az országos lefedettségű gyártó tevékenységünk mellé igény esetén gyártmánytervezést is biztosítunk megbízóinknak.

A 100 százalékban magyar vállalkozás célja az elmúlt évtizedekben mit sem változott: – Megbízható, minőségi és stabil gyártóként kívánunk jelen lenni a piacon, ezen értékek mentén igyekszünk a hazai piac egyik meghatározó szereplője maradni – hangsúlyozza Nagy Gábor termelési igazgató. Betonelemgyártóként kezdetben a mélyépítési és mezőgazdasági elemek gyártása határozta meg a profilunkat, valamivel később, az ezredforduló környékén nyitott a cégünk a magasépítés irányába. Napjainkban már az általunk gyártott szerkezeti elemeket magunk is szereljük.

A maximum a minimum

Folyamatos, gördülékeny kommunikációt folytatunk a partnereinkkel, azok alvállalkozóival, a tervezőkkel, beruházókkal. A gyártás kizárólag megrendelői igények, szabvány- valamint statikai előírások alapján valósul meg. A minőség-ellenőrzés már az alapanyag vizsgálatnál megkezdődik és egészen a termék elkészültéig tart.

A csarnokszerkezeteknél jóval többet kínálunk

Összesen 15+ 1 termékcsalád értékesítését vállaljuk, és ezeknek csak egy részét alkotják a szerkezetépítési elemek. Tároló- és gyártó csarnokok, sportlétesítmények, kiszolgáló üzemek, gabonatárolók, irodaházak megvalósításában veszünk részt gyártással, tervezéssel és kivitelezéssel. Ezeket a projekteket igény szerint számos mélyépítési termékkel is támogatjuk. Ezeken felül van még 12+1 termékcsaládunk, amelyekkel az út- és vasútépítési, mezőgazdasági, környezetvédelmi, hír- és távközlési, elektronikai és gépészeti iparágakat szolgáljuk ki.

Az ipari szektor partnere

Lássuk, milyen munkákban veszünk részt! – Belvízrendezésre mederburkoló- és keretelemeket gyártunk a mélyépítő-, vízépítő cégek számára, valamint szennyvízelvezetéshez szükséges körszelvényű csatornázási- és átemelő rendszereket állítunk elő. Ezen túl elektromos távközlési- és gépészeti feladatok megvalósításában segítjük a gépészeti -, valamint mélyépítő cégeket a különböző méretű és kialakítású egyedi aknák, védőcsatornák legyártásával. Beszállítunk a gyalogos- és kerékpáros hidak vonatkozásában is, például a Makó- Hódmezővásárhely közötti kerékpárúthoz ikresített hidakat gyártottunk. A mezőgazdasági cégek, útépítő vállalatok számára támfalrendszert gyártunk kavicsdepó kialakításához, gabona, trágya vagy hulladék tárolására – sorolja Nagy Gábor.

Előregyártott termékek a lakosságnak

Szegedi telephelyünkön előregyártott termékként szabvány vízóra aknát, a ház előtti árok burkolására alkalmas mederburkoló elemeket, szennyvíz gyűjtő aknát gyártunk. Ezeket a lakosság bármikor megvásárolhatja. 2021-ben több település – Szeged, Zsombó, Üllés, Kalocsa, Budakeszi – belvíz- és csapadékelvezetésében vállaltunk jelentős szerepet.

Folyamatosan részt veszünk természetvédelmi területek, ipari beruházások, főutak- és vasúti szakaszok építésének, nehezen megközelíthető belvárosi szakaszok kivitelezésében. 

Betonpaplanban is utazunk

Íme, a + 1 tevékenység: az Első Beton nemcsak gyárt, hanem kereskedelmi tevékenységet is folytat. Kiegészítő termékként 5 éve Concrete Canvas által gyártott betonpaplant forgalmazzuk. Ez a feltekerhető töltöttszövet víz hatására nagyon erős kéreggé alakul át, ezért kiváló rézsű falak megfogására. De mederszelvények, tárolók bélelésére is felhasználható, valamint az út, vasút- és vízépítésben igen hasznos termék.

Országos kiszállítás

Az országos lefedettségű gyártáshoz országos lefedettségű szállítás dukál: a hosszúság, szélesség és súly vonatkozásában túlméretezett elemeket speciális gépek bevonásával szállítjuk a helyszínre – Győrtől Nyíregyházáig, Szegedtől Sopronig – árulja el Nagy Gábor, aki még hozzáteszi: Célunk, hogy a hagyományainkat szem előtt tartva folytassuk az elmúlt 30 év munkáját, miközben az új kor kihívásainak is igyekszünk megfelelni. Partnereink visszajelzései roppant fontosak a számunkra, akárcsak az alapelveink, a minőség és megbízhatóság gondos megőrzése.

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×