25 feb. 2021 Ha fontos az Ön számára a megbízhatóság, pontosság és a szaktudás forduljon hozzánk bizalommal!
Az Első Beton Kft. transzport beton üzletága az ipari terület mellett a lakossági igényeket is kielégíti! Több érvünk is van, miért nem éri meg kölcsönkért betonkeverővel megoldani a házalap kiöntését, és egyáltalán az otthoni betonozást.

1. A beton manuális előállítása macerás, időigényes és több ember élőmunkáját igényli. Jó munkásemberből egyébként is hiány van.

2. A beton hozzávalóinak tárolása helyigényes. Ha nincs a saját portánkon hely, marad az utca, ami közterület, így ez engedélyköteles vállalkozás. Ha nincs engedély, könnyen jöhet a büntetés a homokos kavics-, és a cement hegyek miatt.

3. A betonozásból kimaradt építőanyag – hiába takargatjuk hónapokon át, hogy jó lesz az még valamire – pára, nedvesség hatására használhatatlanná válik, vagyis ablakon kidobott pénz.

4. Szakértelem hiányában a minőségi beton előállítása kudarcba fullad. Ez szintén pazarlás.

5. Szinte biztos, hogy a kölcsönkért betonkeverő a mi portánkon mondja fel a szolgálatot.
Transzport beton üzletágunk betonkeverő gépei, többtengelyes mixer teherautói, billenő platós és önrakodós teherautói és betonszivattyúi segítségével kiszállítja, betonpumpával beönti a betont – akár alap, aljzat vagy födém készül.
Ha fontos az Ön számára a megbízhatóság, pontosság és a szaktudás forduljon hozzánk bizalommal!
Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×