23 ápr. 2021 Építkezne? Első lépés: az Első Beton Kft. betonacél üzeme!
Manapság nehéz olyan kőművest találni, aki szívesen bíbelődik a macerás kengyelhajlítással, szálanyag vágással. De minek is keresgélni, ha erre itt az Első Beton Kft?!

Vasbetonszerkezet nélkül nem épül fel egyetlen ház sem. Az ingatlan szerkezetkész állapotának feltétele a tökéletes alapozás, falazat, pillérek, födém, talpgerenda; az egyéb vasalatok megléte, illetve a stabil kerítésalap.
Mindehhez gondolkodhat a zsaluzáshoz szükséges faanyagban, vasanyagban, a hajlításhoz szükséges állványban, ügyes kezű szakemberekben, jó sok időben, energiában, no meg pénzben – és legalább 20 százalék hulladékban. De kinek van erre pénzbe, főleg most, hogy a betonacél ára világszerte az egekbe szökött, és legalább 40 százalékkal drágább a vasanyag?!

Úgy spórolhat a legtöbbet, ha azokra bízza a dolgot, akik a legjobban értenek hozzá. A 30 éves Első Beton Kft. betonacél üzeme –gyártó tevékenységével és helyszíni szereléssel – a nagyobb beruházások mellett a kiskereskedelmet – tüzép telepeket, kis- és nagyvállalkozókat, építőipari kivitelezőket, magánszemélyeket is profi módon szolgálja ki.

Ha fontos az Ön számára a megbízhatóság, pontosság és a szaktudás forduljon hozzánk bizalommal!
Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×