08 Júl. 2021 Első Beton nyereményjáték: a mozizás otthoni élményét adjuk Önnek ajándékba

Játsszon a 30 éves Első Betonnal, és nyerjen egy csúcskategóriás nagyképernyős tévét, vagy a 10 darab 30 ezer forint értékű vásárlási utalvány egyikét! Sorsolás: július 30. Ugye, felírta?!

Bármiben fogadni mernénk, hogy ön sem akar lemaradni az LG csúcskategóriás televíziójáról!

Ez a tévé tökéletesen megállja a helyét minden körülmények között, de az oroszlánkörmeit nyilván akkor villantja meg, ha 4K-s tartalmakat fogyasztunk vele. A készülék agyaként funkcionáló, harmadik generációs Alpha 9 processzornak hála viszont akkor sincs gond, ha hagyományos tévéadást, régi DVD-ket vagy sima Full HD felbontású filmeket és sorozatokat fogyasztunk. A mesterséges intelligenciával dolgozó chip nagyszerűen képes felskálázni a lejátszott tartalmakat, így még a 720p minőségű mozgóképek is jól festenek 4K-ra kifeszítve. A tévé a 4K megjelenítést 120 Hz mellett is tudja, így a legújabb generációs konzolokkal is tökéletesen együttműködik.

A mozizás otthoni élményét adjuk Önnek ajándékba, ha részt vesz az Első Beton nyereményjátékában és megnyeri júliusi fődíjunkat.

Mutatjuk is, mi a teendője:

  1. Vásároljon bármilyen értékben magánszemélyként az Első Beton építőanyag áruházában vagy telephelyén.
  2. Regisztráljon az Első Beton weboldalán a számlájának sorszámával.
  3. Izgulja végig a sorsolást a Facebook oldalunkon.

30 évesek lettünk, nagy ünnep ez az életünkben! Nem is fukarkodunk a nyereményekkel! Több mint 2 millió forint értékben sorsolunk értékes nyereményeket a vásárlóink közül.

Ráadásul velünk háromszoros eséllyel indulhatott minden játékban regisztráló: ha az első sorsoláson nem nyert, automatikusan bekerült a második sorsolás kalapjába. Ha ott sem jártak sikerrel, a júliusi fordulón még részt vesznek a játékban!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×