24 ápr. 2023 Egy kávézás alatt 100 termék? Igen! Az Első Beton betonacél üzemében hulladékmentesen csinálják

A több, mint 30 éves Első Beton Kft. a megalakulása óta magyar tulajdonossal dolgozik, ennek is köszönhető, hogy minden ágazatukban törekszenek a lokális – azon belül is főként a szegedi – igényeket kiszolgálni. Ismét meglátogattuk őket, ugyanis Szőnyi Csaba üzletág vezető azt ígérte, amíg megkávézunk, ők legyártanak 100 db egyedi kengyelt a Szeged365 Familynek.

A Szeged365 Family bármilyen problémát megold, de vannak esetek, amikor a szakszerű segítség a legkézenfekvőbb. Az Első Beton Kft. a statikai tervektől kezdve fogja a kezed és mutatja a helyes irányt. Az alapok megbeszélése után ők legyártják, megmunkálják a szükséges acélszerkezeteket, majd házhoz szállítás után akár össze is szerelik, így Neked nem kell gondolkoznod a munkások felkutatásán és nem kell plusz pénzt költened a projektre.

„Hulladékmentesen vágunk, hajlítunk és feldolgozunk”

A Szeged365 Family mindig is teljes mellszélességgel beállt a fenntarthatóság mögé, éppen ezért nagyon megörültünk, amikor Csaba elmondta, hogy az Első Betonnál a hatalmas beruházásoknak és a korszerű gépeknek hála teljesen hulladékmentes a feldolgozás. A fenntarthatóság egyáltalán nem lassítja a folyamatokat, sőt, 3 napon belül szinte bármilyen megrendelést teljesítenek. A kisebb megrendelések esetén pedig még egy kávéra is meghívnak Titeket, amíg ők elvégzik a precíz munkát. A mi kávénkban még a cukor sem oldódott fel teljesen, máris készen volt a Szeged365 Familynek gyártott kengyel kupac:

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×