Referencia Munkák

Csarnok és irodaépület Sárváron

Sárváron a Tar Csavar-Csapágy Kft. új kereskedelmi és raktárépületének előregyártott vasbeton vázszerkezet kivitelezési munkáiban vettünk részt.

Az épület közel 3.500 m² alapterületű, kéthajós csarnok 2×13,50 m fesztávolsággal, és az épület egyik végén kialakított 800 m²-es kétszintes irodarésszel. Az épület zöldmezős beruházás keretén belül valósult meg.

A Spar logisztikai központjának bővítésénél dolgoztunk

Bicskén, egy logisztikai központ épületének bővítésénél az előregyártott vasbeton vázszerkezet kivitelezési munkálataiban vettünk részt.

Az épület egy 3.500 m2 alapterületű, egyhajós csarnok, 24,20 m-es fesztávolsággal, és 135 m épület hosszúsággal. Ez az épületrész az egyik hosszanti oldalán csatlakozik egy meglévő épületrészhez, igazodva annak szerkezeti kialakításához.

Az épület funkcióját tekintve, a nagyobb részen szárazárú raktár közel 13 m-es belmagassággal, míg a kisebbik, közel 700 m2-es részében pedig kétszintes iroda.

Épülő logisztikai központ munkálataiban vettünk részt a Gubacsi úton

Budapesten egy logisztikai központ épületének előregyártott vasbeton vázszerkezet kivitelezési munkálataiban vettünk részt, ahol két épületrész készült.

Mindkét épületrészénél valamennyi előregyártott vasbeton elem lágyvasalásúként lett kialakítva.

A szerkezet szerelést több ütemben végeztük a csatlakozó monolit szerkezet technológiája végett, és így összesen 30 nap alatt készült el. Az elemek súlya és pozíciója miatt 70 to-s autódaruval végeztük a szerelést. A két épületben mindösszesen 585 db előregyártott vasbeton elem került beépítésre.

Dunakeszin építettünk edzőcsarnokot

Dunakeszin, a Városi Sportegyesület részére egy közel 2.300 m² alapterületű labdarúgó edzőcsarnok előregyártott vasbeton vázszerkezetének kivitelezési munkálataiban vettünk részt.

Az edzőterem épületének a fesztávolsága közel 30 m, mely feszített vasbeton szelemennel lett áthidalva. A fő keretállás szelemenjei 50×70 cm keresztmetszetű vasbeton pillérekre ülnek, magasságuk 12,40 m. A négy soros nézőtéri lelátók is előregyártott szerkezetként lettek kialakítva, melyek fogazott gerendára ülő L alakú elemek. Az épületben felhasznált további előregyártott szerkezetek: födém- és szegélygerendák, födémpanelek, talpgerendák. Mindösszesen 214 db elem került beépítésre.

Kiskunfélegyházi növényolaj gyár: két új épületbe több mint 700 előregyártott vasbeton elemet építettünk be

Kiskunfélegyházán egy növényolaj gyár új épületének előregyártott vasbeton vázszerkezet kivitelezési munkálataiban vettünk részt, ahol két különböző technológiával készültek el az épületek.

A szerkezet szerelést több ütemben végeztük a csatlakozó monolit szerkezet technológiája végett, és így összesen 37 nap alatt készült el. Az elemek súlya és pozíciója miatt 95 tonnás autódaruval végeztük a szerelést. A két épületben mindösszesen 735 darab előregyártott vasbeton elem került beépítésre.

BETON BLOKK

A beton blokk elemek, kötésben való egymásra helyezésével térelválasztófalak, támfalak, depók, épület oldalfalak stb. létesítésére alkalmasak.

A mobil tárolás új generációja.

A beton blokk elemekből gyorsan és egyszerűen építhető támfalrendszer, depónia, térelválasztó fal, épület oldalfal.

Alkalmazási terület: Mezőgazdasági terménytárolók ideiglenes, illetve végleges lehatárolására, ipari vagy építőipari alapanyagok tárolására, depónia terek kialakítására, épületek létesítése.

Előnyei:

  • Komolyabb alapozás nélkül, 20-25 cm térbetonra targoncával, vagy rakodó gépekkel daru nélkül felépíthető.
  • Gyorsan és egyszerűen  építhető, áttelepíthető és bontható. (mobil).
  • A több méretű elemkínálattal kötésben alkalmas akár 4 m magas támfalak kialakítására.
  • Semmilyen habarcsot, ragasztót, szerszámot, eszközt nem igényel, az mozgatáshoz szükséges hurkos emelőket cégünk biztosítja

Elérhető méretek:

60 x 60 x 80 cm

60 x 90 x 80 cm

60 x 120 x 80 cm

60 x 180 x 80 cm

Elérhetőség:

Wentzel Ákos
Műszaki előkészítő

Tel: +36 20/315 20 39
E-mail:

 

 

Cégünk egy Páhin épülő gabonatárolóhoz gyártott és szállított le előregyártott vasbeton támfalelemeket

Az összesen 130 darab L 320/140/140-20, illetve a 4 darab LS 320/161/161-20 méretekkel rendelkező elem egy 19,71m x 84,00m alapterületű egyhajós acélvázas csarnok falvázát képezi.

A támfalak elhelyezése 6 munkanapot vett igénybe. A szerelés előre elkészített aljzatbetonon történt, amelyen a támfalak habarcságyra helyezve nyerték el végleges pozíciójukat. A támfalak talplemezébe zippzárvas került beépítésre, amely a későbbiekben megépülő padlózat vasalásával fog csatlakozási vonalat képezni. A támfalakhoz 161 m3-nyi beton mennyiséget használtunk fel.

Hídelemek

Kerékpáros Duzsik Híd

Az Első Beton Kft. egy karcsú, könnyen beépíthető, gyalogos- és kerékpáros forgalomra méretezett kishíd-elem gyártását indította el szegedi telephelyén. A termékcsaládot cégünk egykori kollégája, Duzsik Iván tervezte.

“Kishíd” elemek ismertetése

A kishíd elemekkel 6, 8, 10, 12, 14 méter szabad nyílás hidalható át. A hídelemek teljes hossza a szabad nyílás plusz egy-egy méter.
A karcsú keresztmetszetnek köszönhetően a leghosszabb hídelem is csak 13,5 t súllyal rendelkezik. Elsősorban kerékpáros és gyalogos forgalom vízfolyások feletti átvezetésére terveztük, de mezőgazdasági területeken öntözőberendezések átvezetésére is felhasználhatóak. Gyors, ütemezhető beépítés jellemzi és azonnal terhelhető. Egyedi igények (szerelvényezés, vízelvezetés) alapján gyártható.

Elérhetőség:

Nagy Gábor

Termelési Igazgató

Tel: +36 70/452 78 39

E-mail:

Csarnoképítés a váci cementgyáránál

A Duna-Dráva Cement Kft. váci cementgyáránál egy másodlagos tüzelőanyag-tároló csarnok építésénél előregyártó kivitelezőként vettünk részt. Itt 24-24 darab kelyhet, pillért és gerendát építettünk be, valamint 6 darab, egyenként 22 tonna súlyú és 29,2 fm hosszú szelement mozgattunk meg. Az elemek gyártmánytervezését, gyártását, szállítását és beépítését is az Első Beton Kft. végezte.

A felszerkezet kivitelezése 6 munkanapot vett igénybe. A kivitelezést 160 tonnás autódaruval végeztük.

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×