10 okt. 2019 Az Első Betonnal közösen építhetik a jövőt az építőipari szakközépiskolások

Az idén hetven éves Vedresben a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum a Szegedi Szakképzési Centrummal együttműködve szervezte meg október 8-án, kedden az Építsd a jövőd! rendezvényt, amely egy országos programsorozat részeként a leendő középiskolásokat célozza meg.

– Iskolánkban a gyakorlati képzés vegyes képet mutat: év közben a tanulók iskolai tanműhelyekben sajátítják el a szakma fogásait, nyáron a termelési gyakorlatokon építőipari cégeknél, „élesben” kamatoztatják a nálunk tanultakat – mondta Tóth Zoltán igazgatóhelyettes.
A rendezvényen 13 építőipari cég – köztük az Első Beton Kft. – mellett a Szegedi Szakképzési Centrum négy és a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum három iskolája vezette be az érdeklődőket – a továbbtanulás előtt álló fiatalokat – az építőipar jelenébe, jövőjébe, valamint az építőipari szakmai oktatásba.

Kedden Szegeden több hódmezővásárhelyi és szegedi középiskola képviseltette magát, valamint a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett a Hódmezővásárhelyi és a Szegedi Tankerületi Központ is közreműködött a rendezvényen. A Vedresben az általános iskolások az aszfaltrajz verseny mellett tésztahidat építettek, és számítógépes programmal házat is terveztek.

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×