19 aug. 2021 Ajánlások útján kapja megrendeléseit az Első Beton Kft. szerkezetépítési üzletága

Az Első Beton 20 éves szerkezetépítési üzletága ma már olyan extrém csarnoképítési megoldások kivitelezésében is otthon van, mint a 36 méter fesztávolságú csarnoképület, a 23 méter magas, többszintes technológiai épület megvalósítása vagy az egyedi tervezésű, tört tetőgerenda előállítása. Szakértelmét a minőséggel ötvözi, nem csoda, hogy népszerűsége ajánlások útján terjed.

Az Első Beton szerkezetépítési üzletágára nagyfokú rugalmasság jellemző, csakúgy, mint a cég valamennyi üzletágára: nem zárkózik el az egyedi, akár extrém megrendelői igényektől, de csak azt vállalja be, amit garantáltan meg is tud valósítani. Rutinos, magasan képzett, kellő tapasztalattal rendelkező, jól összeszokott csapatával – a határidők pontos betartása mellett -a minőségi kivitelezést valósítja meg az egész ország terültén.

A folyamatos innováció ékes bizonyítéka az érdi általános iskola 2018-as kivitelezése: rejtett acél konzolos kapcsolat kialakítással készültek az elemek; Magyarországon ezt a nagyfokú méretpontosságon alapuló technológiát ekkora mennyiségben korábban senki nem alkalmazta.

Az Első Beton Kft. a 2000-es évek óta gyárt előregyártott vasbeton vázszerkezeti, kimondottan lágyvasalású termékeket. Kezdetben kehely és gerenda, majd a következő évektől kezdve már pillér, lábazat, lépcső, lelátó, főtartó, szelemen, és dokkoló is készül a szegedi cég szerkezetépítési üzletágának égisze alatt. A ma már 30 éves cég indulásakor az építőipari termékek értékesítésére szakosodott; Szegeden és vonzáskörzetében vetette meg a lábát. Ügyesen felismeri a piacban és az építési szektorban rejlő lehetőségeket.

Eleinte a nagy beruházások nélkül is kivitelezhető, egyszerű elemek gyártásával foglalkozott, mint például a négyszögletű gerenda. Idővel azonban egyre bonyolultabb és nagyobb elemek előállítására kapott megrendelést az üzletág, és a mennyiségi termelés sem váratott sokáig magára. 2008-ban megkezdődött az előre gyártott vázszerkezeti elemek önálló gyártmánytervezése, gyártása, szállítása és a termékekhez kapcsolódó helyszíni kivitelezés, ezzel bővítve a szolgáltatási palettát.

Még ebben az évben három kisebb csarnok megépítését végezte el az Első Beton. Sikertörténetüket bizonyítja, hogy az üzletág ma már évi 30-35 projekt tervezését- kivitelezését látja el, ráadásul egyre nagyobb és bonyolultabb csarnokok kivitelezésében vesz részt: ipari épületek, logisztikai raktárak, gyártósorok, élelmiszeripari gyártóüzemek, raktárak, kézilabda-, kosárlabda-, röplabda sportcsarnokok, ipari-technológiai épületek születtek meg az Első Beton keze alatt.

Az önálló gyártmánytervezés és a piacra lépés kezdetben egy tapasztalt csarnoktervezői mérnökirodának volt köszönhető. A külsős céggel kiépített, nélkülözhetetlen kapcsolat és bizalom adta meg a szakági tervezés alapját. A gyártmánytervezés szigorú rend szerint valósul meg: generál statikai adatszolgáltatás alapján tervezik meg az elemeket, a terveket a megrendelő hagyja jóvá. A gyártási előkészületek, illetve maga a gyártás csak ezután kezdődhet el. Ez természetesen rengeteg időt, energiát és folyamatos kommunikációt feltételez a beruházó és a tervező között.

Az előregyártó üzem saját lakatos-, ács- és vasszerelő üzemmel rendelkezik, a határidő pontos betartásával gyártják le a kész tervek és a helyben készült sablonok alapján a termékeket.

Gondos helyszíni bejárás előzi meg a kiszállítást és a kivitelezést: ellenőrzik a daruk és kamionok számára a munkaterületet, ellenőrzik a munkavédelmi- és emelőgép technikai előírások betartását. Az Első Beton megrendelései az egész ország területét lefedik, ehhez évek óta stabil alvállalkozókkal -darus cégekkel és szerelő csapatokkal – működik együtt. Ők a kivitelezés pontos ütemezésében játszanak fontos szerepet.

A szállítást – régi motorosként- 2-3 külsős cég végzi. Általában 24 tonnás kamionokkal viszik a helyszínre a termékeket, de nagy fesztávolságú, 12-36 méteres elemeknél speciális szállításokra szakosodott cégeket és járműveiket veszik igénybe.

Egyedi megoldások minőségi kivitelezése megbízható céggel- válassza a 30 éves Első Betont!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×