17 ápr. 2023 A szegedi Első Beton Kft. segít megküzdeni a rezsidémonnal. Kiugrottunk a felújított áruházukba!

Büszkén kijelenthetjük, hogy a Szeged365 Family-nek mindig is szívügye volt a fenntarthatóságra törekvés és a szegedi vállalkozások támogatása. Köszönjük Nektek! Bár döcögősen indult az április, most már kijelenthetjük, hogy ezerrel dübörög Szegeden is a jó idő. El is látogattunk az Első Beton Kft. grandiózus telephelyére, ahol elárulták, hogyan készüljünk fel teljeskörűen a rezsidémon elleni újabb harcra.

Az Első Beton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991-es megalapításuk óta magyar tulajdonú cégként végzi tevékenységét. Akárcsak a Szeged365 Family-ben, bennük is dúl a lokálpatrióta életérzés és az elmúlt több, mint 30 évben azon dolgoztak, hogy a régió – ezen belül Szeged – meghatározó szolgáltatójává és gyártójává váljon az ipari és lakossági szegmensekben is. A Szeged365.hu ellátogatott hozzájuk és Németh Krisztián áruházvezetővel körbejártuk a közel sem hétköznapi telephelyüket. A videó elején azt is bemutatjuk, hogyan találod meg a felújított áruházukat:

„A MOSTANI A LEGJOBB IDŐPONT A KORSZERŰSÍTÉSEK MEGKEZDÉSÉHEZ”

A jó idő beköszöntése tökéletes lehetőség arra, hogy belevágjunk egy nagyobb korszerűsítésekbe és felújításokba, tudtuk meg Németh Krisztiántól. Nekünk – és a visszajelzésekből az egész Szeged365 Family-nek – a minőség és az ár mellett kiemelkedően fontos a gyorsaság. Gyártói visszajelzéstől függően akár 2 nap alatt is megkaphatjuk a rendelésünket az Első Beton Kft.-től, így nekünk több időnk marad a tervezésre.

A hatalmas kínálat között könnyű elveszni, szerencsére egy segítőkész, profi csapat vár mindenkit Szegeden a Vásár utca 1-3. szám alatt. Ha pedig böngészni szeretnél egy kicsit a kényelmes napágyból, egy limonádét szürcsölve, látogass el a www.elsobeton.hu oldalra, ahol minden szükséges információt megtalálsz.

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×