06 jún. 2019 A Hidász Napokon is képviselteti magát az Első Beton Kft.

Péntekig tart Siófokon a Hidász Napok konferencia – a szakma rangos eseményét korábban már több, mint félszáz alkalommal rendezték meg. A hazai hídépítés egyik legfontosabb eseményén közel 40 hazai és külföldi szakember tart előadást: több hazai, illetve európai híd projektjét is bemutatják. A konferencia kísérőprogramjaként a cégek egymással is ismerkedhetnek, az Első Beton Kft. a Duzsik-híddal érkezett a Balaton partjára.

A háromnapos rendezvényt Sitku László, a Hidászokért Egyesület elnöke nyitotta meg. A program első napjának délelőttjén Önkormányzati hidakat mutattak be, így többek között szó esett a Veszprémi Aranyos völgyi híd tervezéséről és bemutatták a Győri Mosoni-Duna-híd tanulmánytervét is, valamint a budapesti hidak jelenéről és jövőjéről is értekeztek. A délután folyamán Szlovénia történelmi hídjait ismerhették meg a résztvevők, majd a nap zárásaként több díjat is átadtak.

Csütörtökön a vasúti hidak volt a téma délelőtt, majd délután hídépítés technológiai kérdéseit vitatták meg a konferencia résztvevői. Többek között szó esett a közúti hídjaink égető teherbírási problémáiról, a hídépítési nehézállványok teherbírásáról illetve olyan modellkísérletekről is, amiket a hídtervezés során használnak. A délután a közúti hidakról szólt: szóba került a Kalocsa és Paks közötti Duna-híd tervezése, a Komáromi új Duna-híd és az M44 Körös-híd építése is. A konferencia holnap zárul.

Az Első Beton Kft. egy karcsú, könnyen beépíthető gyalogos és kerékpáros forgalomra méretezett hidat, a Duzsik-hidat mutatta meg az érdeklődőknek, akik amellett, hogy videón is megnézhették az első elemek beépítését, egy 3D-s modellt is a kezükbe foghattak és persze, prospektust is kaphattak a legfontosabb specifikációkkal.

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×