06 okt. 2019 A beton múltja, jelene és jövője: 5. alkalommal rendezték meg a Beton Fesztivált

Idén már 5. alkalommal rendezték meg a Beton Fesztivált, melynek a tavalyi évhez hasonlóan az EURÓPA hajó adott otthont. A fesztivál hazánk két meghatározó építőanyagipari, „betonos” szövetségének (CeMBeton és MABESZ) támogatásával valósult meg.

A rendezvény idén is megmozgatta a szakmát, az építészhallgatókat, építő-, és építészmérnököket, valamint a betont, mint alapanyagot kreatívan felhasználó művészeket. A résztvevők végigtekinthettek a beton múltján, jelenén és jövőjén. A legizgalmasabb azt volt boncolgatni, hova fejlődhet még a jövő betonépítészete.

Az idei évben is szakmai előadások, pódiumbeszélgetések, workshop, valamint betonos tematikájú kiállítás színesítette a programot. A rendezvény legfőbb célja, hogy összekösse a szakmát, a szakma iránt érdeklődőket, valamint azon művészeket és kreatívokat, akik alkotásainak, munkáinak vagy termékeinek középpontjában a beton áll.

A fesztivál keretében hirdették ki a „Minden építés alapja 2019” pályázat nyerteseit is. A pályázatot az idei évben is három kategóriában írták ki az építészek és egyetemi hallgatók részére. A legjobbaknak többek között cégünk ügyvezető igazgatója, Szigeti Csaba is adott át díjat.

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×