03 aug. 2021 A balatoni nyaralásról sem hiányozhatott az Első Beton

Nem magának akarta az Xbox Series X játékkonzolt a szegedi Karcsú József, hanem a gyerekeinek. Bejött a számítása: az Első Beton nyereményjátékának egyik fődíját vitte haza, így lecserélhette régi konzolt. Hab a tortán, hogy a nagy hírt a nyaralás előtt egy nappal tudta meg a család! Örömet szerezni jó – ezt bizonyítja a születésnapos Első Beton Kft. is: 30. évfordulónk alkalmából három hónapon át saját vásárlóinkat ajándékoztuk meg.

Nagyképernyős televízió, Xbox Series X, kávéautomata és havonta 10 darab 30 ezer forint értékű vásárlási utalvány talált gazdára az Első Beton május 1. és július 30. között zajló nyereményjátékában – összesen 2 millió forint összegben.

-Az érdeklődés óriási volt, többszázan játszottak velünk. Sokan vasat, illetve betont vásároltak a telephelyünkről, mások az áruházban költekeztek. Számlájukkal valamennyien regisztráltak játékunkba – számolt be Mahler Ferenc, az áruház vezetője. – Számunkra is emlékezetes marad a sok boldog arc, a sok bíztató szó, amit a vásárlóktól kaptunk. Ugyanis senki sem felejtette el felköszönteni a 30 éves Első Betont!

Elmondta, volt, aki a balatoni nyaralásán is figyelemmel követte az Első Beton áruházában zajló sorsolást, ahol a szerencsés nyertesek nevét Süli Izabella osztotta meg a játékosokkal. Volt, aki a televízióra pályázott, ezért egy héten át minden nap vásárolt valamit az áruházban, és számlája sorszámával regisztrált az Első Beton weboldalán. Az egyik nyertes kitörő örömmel fogadta, hogy életében először nyert, méghozzá egy 30 ezer forint értékű utalványt.

– Büszkék vagyunk rá, hogy az Első Beton idén ünnepli 30. születésnapját, de arra még inkább, hogy sikerült méltó módon megünnepelni a jeles évfordulót! Ilyen nagyszabású akcióval eddig még nem rukkolt elő a cég. Köszönjük kollégánknak, Süli Izabellának, hogy a játék háziasszonyaként profin vezényelte le a sorsolásokat! Az is nagy öröm számunkra, hogy áruházunk az évfordulóra ünneplőbe öltözött: kívül-belül megújult, megszépült – fogalmazott az áruházvezető.

Bár ennek a nyereményjátéknak vége, az ünneplés továbbra is tart, az év végéig más akciókkal is kedveskedünk hűséges vásárlóinknak! Figyeljék online felületeinket, olvassák posztjainkat!

És még egy jó hír: egy újabb nagyszabású játékra nem kell várni a 40. születésnapig! Várjuk jól megközelíthető telephelyünkön és áruházunkban a Vásár utca 1-3. szám alatt!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×