04 ápr. 2019 28 év 28 érv, 9. rész: Térburkolás, Viastein? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk kilencedik részében folytatjuk a térburkolással kapcsolatos ismereteket. Az Első Beton Kft. áruházában a Viastein széles termék palettája is megtalálható. Viastein? Naná, hogy az Első Beton!

Ha elegáns környezetet vagy természetes megjelenésű, tájba illő tereket szeretne kialakítani, a Viastein termékpalettájában minden stílusra kínálunk ötleteket prémium minőségben és korrekt áron. Az Első Beton Kft. áruházában terasz, gyalogos bejáró, gépkocsi behajtó burkolására gyors és könnyen könnyen kivitelezhető megoldásokat talál.

Fedezze fel kertje számára a Viastein termékcsaládjaiban rejlő kreatív lehetőségeket. Az exkluzív térkövek összhangot teremtenek az építészet és a természet között. A tereket és utakat egyedi lehetőségekkel elegánsan, időtállóan és tetszetősen alakíthatja ki. A térkövek formavilága határtalan lehetőséget kínál a szigorú esztétika, a geometriai formák, a minimalista ábrázolás, az optikai feszültségteremtés terén, egészen a mediterrán kialakításig. Funkciójában, anyagában, forma- és színvilágában hatalmas tartalékokat rejtegető sokszínűség.

A Viastein Magyarországon egyedülálló felület megmunkálásokkal gyártja termékeit, hogy személyre szabottá tehesse az Önök környezetét. Tervezzen és kivitelezzen bátran a sokféle szín, új forma és méretvilág felhasználásával!

28 év – 28 érv

Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×