09 ápr. 2019 28 év 28 érv, 12. rész: Minden, ami beton? Betontermékek? – Naná, hogy az Első Beton!
28 részes sorozatunk tizenkettedik részében a különböző fajtájú és méretű betontermékeket vesszük górcső alá. Az Első Beton Kft. áruházában zsalutéglák, oszlopzsaluk és béléstestek mellett az E-gerendákból is széles méretkínálatot talál. Betontermékek? – Naná, hogy az Első Beton!

Számos betontermékkel találkozhatunk az építkezés során a nyers betontól a késztermékekig. A beton az az anyag, amire biztosan szükségünk lesz már az építkezés elején. Az Első Beton Kft. áruházában számos betonterméket – zsaluzó elemeket, pincefalazókat, előregyártott födémeket, béléstesteket – megtalál.

A mixerbetonon kívül számos helyen találkozhatunk még betonból készített építőanyagokkal. Ezek lehetnek beton falazóanyagok (zsalukő, pincefalazó elem), lehetnek födém elemek (béléstest és födémgerenda), tetőcserepek (ilyen a Bramac, a Leier speciális tetőcserepei) valamint a kertépítésnél használatos térkövek, járdalapok és kertépítési betonelemek (járdaelem, mederlap, gyeprácskő, kerítésépítő elemek).

A beton zsaluzóelemek monolit beton falszerkezetek bennmaradó zsaluzatát alkotó, előre gyártott elemek. A beton pincefalazó elemek elsősorban olyan teherhordó falszerkezetek építésére alkalmazhatók, melyekkel szemben nincs hőtechnikai követelmény.

A béléstestek nyitott üreges, vasalás nélkül készülő betontermékek. A gerendák felfekvési irányában a koszorú melletti béléstest oldala zárt, hogy a friss beton ne tudjon a béléstest üregeibe folyni.

Az E-gerenda kéttámaszú tartóként használható családi házában födémek építéséhez. A vasbeton gerenda beépítésével épült födémek teljes teherbírásukat a gerendák és a béléstestek között lévő hézagok kibetonozása után érik el.

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×