02 ápr. 2019 28 év 28 érv, 7. rész: Graytherm, KnaufInsulation? – Naná, hogy az Első Beton!
28 részes sorozatunk hetedik részében folytatjuk a szigeteléssel kapcsolatos ismereteket. Az Első Beton Kft. áruházában a Graytherm és a KnaufInsulation széles termék palettája is megtalálható. Graytherm vagy KnaufInsulation? Naná, hogy az Első Beton!

A Graytherm komplett homlokzat hőszigetelési rendszert kínál. Külső homlokzatok utólagos hőszigetelésére, nemes vakolatozására is biztosít megoldást. Emellett többek között a födémek kopogó zaj elleni lépéshang gátló EPS szigetelése illetve a födém EPS hőszigetelése is megoldható az Első Beton Kft. áruházában is forgalmazott termékeikkel. A GRAYTHERM® hőszigetelő rendszer elemei jellemzően hőszigetelés céljára lettek kifejlesztve, a legkorszerűbb és minőségben a legmegbízhatóbb alapanyagok felhasználásával, figyelembe véve a nemzetközi kutatóintézetek és a saját fejlesztő laboratóriumuk eredményeit. A GRAYTHERM®  hőszigetelő rendszer magyar termék és több, mint 1000 színben rendelhető!

A KnaufInsulation termékcsaládjában megtalálja a szálas szigetelést, az üveg- és kőzetgyapot termékeket. A kőzetgyapot elsősorban homlokzatra, lépéshang gátlásra, lapostetőre, tetőtéri szigetelésre kiváló. Az üveggyapotot szerelt válaszfalba, alulról hűlő födémre, tetőtéri szigetelésre ajánljuk. A KnaufInsulation küldetésének tartja, hogy szembenézzen a hagyományos gondolkodás kihívásaival és olyan innovatív szigetelési megoldásokat hozzon létre, amelyek átalakítják jövőbeli életünket és építkezési módszereinket, miközben vigyáznak a készítésben és használatban részt vevő emberekre, valamint a világra, amelyben élünk.

Tudjon meg többet a szigetelési technológiákról a KnaufInsulation letölthető Szigetelési Kalauzából!

28 év – 28 érv

Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×