01 ápr. 2019 28 év 28 érv, 6. rész: Charvát, Bachl? – Naná, hogy az Első Beton!
28 részes sorozatunk hatodik részében folytatjuk a szigeteléssel kapcsolatos ismereteket. Az Első Beton Kft. áruházában a Charvát és a Bachl széles termék palettája is megtalálható. Charvát vagy Bachl? Naná, hogy az Első Beton!

Ha Charvát termékeket használ, akkor a “Víz kizárva!” – ahogy a cég szlogenje is utal rá a Charvát a pincétől a tetőig első a vízszigetelésben. A kivitelezés során az összes bitumenes vízszigetelésre tud alternatívát biztosítani. Pincék esetében a talajvíz ellen függőleges és vízszintes felületre is van megoldása. Falak alá, talajpára elleni teknő szigetelés ajánlható, míg a lapostetőt több rétegű vízszigeteléssel védhetik az építkezők és a felújítók a Charvát termékeivel.

Számos élethelyzetben lehet szükség hőszigetelésre is: van, akinek a jó közérzete múlik rajta, van, akinek a pénztárcája szab határt, van, akinek megold egy régi problémát vagy hozzájárul egy régen dédelgetett álom megvalósításához. Mindenkinek van egy hőszigeteléssel kapcsolatos története vagy hőszigeteléssel kapcsolatos terve, amihez a BACHL választékában biztosan talál megoldást – pincétől a tetőig.

Hőszigetelés akár újépítésnél, akár felújításnál elengedhetetlen. Emellett kifejezetten hasznos tisztában lenni azzal, hogy a 2020 után érvényes szabályozás milyen komoly szigorításokat jelent az épületek energia-felhasználása, így hőszigetelési hatékonysága tekintetében. Nemcsak építkezőként, de szakemberként is számít, hogy megtaláljuk az optimális hőszigetelési megoldást, amely mind az igényeknek, mind az anyagi lehetőségeknek megfelel.

Az áruházunkban forgalmazott Bachl termékek között megtalálható az egyszerű EPS lemezektől a speciális PIR lemezekig számos megoldás. Illetve a Kombitherm hőhídmentesítő elemet is árusítjuk.

28 év – 28 érv

Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×