28 Már. 2019 28 év 28 érv, 4. rész: gipszkartonok és építőlemezek – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk negyedik részében a szárazépítésről lesz szó. Válaszfal rendszerek, falburkolatok, álmennyezetek? Naná, hogy az Első Beton!

A szárazépítés azoknak a belsőépítési technológiáknak a gyűjtőfogalma, melyek felhasználása réven nem viszünk fölösleges vizet az építési rendszerbe. Ide tartoznak a szerelt válaszfal rendszerek, falburkolatok, álmennyezetek és mennyezetburkolatok, álpadlók, üreges padlók, szárazaljzatok, passzív tűzvédelmi rendszerek. A szerelt szerkezetek a tervezőnek szinte korlátlan tervezői szabadságot, fantáziadús formaalkotási lehetőséget nyújtanak.

Könnyen, gyorsan, minimális vízbevitellel tudunk válaszfalat, előtétfalat, álmennyezetet, és akár lakáselválasztó falat is építeni a Rigips által gyártott és forgalmazott gipszkartonokból és profilokból. A Rigips név kötelez a termékek és a felépített rendszerek műszaki tartalmára. A Rigips gipszkartonok és építőlemezek széles palettáját kínálja. Legyen szó akár tűzgátlásról, akár hanggátlásról, akár a lakás elválasztó falának műszaki előírásáról. A szárazépítésnél a kivitelezésben csak a képzelet szab határt, szinte bármilyen dizájn elem elkészíthető.

A szárazépítés előnyei:
⦁ a szerelt szerkezetek tömege kisebb, mint az azonos funkciójú hagyományos szerkezeteké
⦁ előregyártás,
⦁ nagy méretpontosság,
⦁ utólagos beépítéseknél kiválóan alkalmazható (például a tetőterek beépítésénél),
⦁ sokoldalú kialakítási lehetőség,
⦁ kevesebb építési nedvesség,
⦁ rövid építési idő,
⦁ tűzvédelmi, hanggátlási és egyéb különleges követelményeknek is kiválóan eleget tesz.

28 év – 28 érv

Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×