27 Már. 2019 28 év 28 érv, 3. rész: Xella és Nexe tégla – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk harmadik részében zárjuk a téglákkal kapcsolatos ismereteket. Az Első Beton Kft. áruházában a Xella és a Nexe tégláit is megtalálja. Xella vagy Nexe tégla? Naná, hogy az Első Beton!
A Xella (Ytong) korszerű falazó elemekkel, előfalazó elemekkel és hanggátló mészhomok téglákkal áll a vásárlók rendelkezésére. Az Ytong tégla egy mészhomokból álló, tehát természetes alapanyagokból készült, ámde nagy szilárdsággal rendelkező és gazdaságos építőelem. Jó hőszigetelő képessége és könnyű beépíthetősége miatt kedvelt alapanyag falazáshoz és különféle belső építészeti munkálatokhoz egyaránt. Multipor rendszerével megoldható a belső térben alkalmazható hőszigetelést. Ráadásként áthidalókat és komplett födémet is tudnak egyedi tervezés alapján biztosítani. Ha a cél a természetesség és a könnyű beépíthetőség, akkor az Ytong tégla kiváló választás szinte bármilyen falazási munkálathoz.

A Nexe ár-érték arányban jelenleg az egyik legkedvezőbb kerámia tégla termékekkel áll a vásárlók rendelkezésére. Áruházunkban a legkeresettebb a 30 N+F téglájuk, ezeket 10 cm-től 38 cm falvastagságig áruljuk. Előnyei:

• Gyorsabb és gazdaságosabb kivitelezés
• Jobb hang- és hőszigetelés
• Kiváló gőzáteresztő tulajdonságok
• Tűzállóság

28 év – 28 érv

Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×