01 máj. 2019 28 év 28 érv, 28. rész: Lafarge? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk huszonnyolcadik, befejező részében a Lafarge cégcsoportot mutatjuk be. A LafargeHolcim világvezető az építőanyag-gyártásban és azon építőipari megoldások biztosításában, amelyek világszinten kiszolgálják a kőművesek, az építtetők, az építészek és a mérnökök igényeit. Lafarge? – Naná, hogy az Első Beton!

A LafargeHolcim Csoport cementet, adalékanyagokat és transzportbetont gyárt, melyeknek felhasználási köre a megfizethető lakhatást szolgáló projektektől a kisebb, helyi építkezéseken át egészen a technikai és az építészeti szempontból kihívást jelentő nagyobb infrastrukturális beruházásokig terjed.

Az urbanizáció egyre nagyobb hatással van az emberekre és a bolygónkra, ezért a LafargeHolcim Csoport innovatív termékeket és építészeti megoldásokat biztosít egyértelműen elköteleződve a társadalmi és környezeti fenntarthatóság iránt. A minden egyes régióban vezető szereppel bíró LafargeHolcim hozzávetőlegesen 80 országban mintegy 80 ezer munkavállalót foglalkoztat, és fejlődő, valamint fejlett piacokat kiegyensúlyozott arányban tartalmazó portfólióval rendelkezik.

Európa egyik legmodernebb cementgyára az elérhető legmodernebb technikával, a vertikális cementmalommal Magyarországon, a Dél-Dunántúli régióban, a Baranya megyei Pécstől 18 km-re Királyegyházán található. A Királyegyházi Cementgyár 130 főt foglalkoztat, és kitűnő minőségű cementtermékeket készít – mind ömlesztett, mind zsákos formában. A gyárban fontos a környezet védelme, a természeti erőforrások megőrzése és a helyi közösségekkel való együttműködés is. A gyár megépítését 2007. szeptember 6-án kezdték meg, ekkor történt meg ünnepélyesen az alapkő letétele. Az építkezésben közel 3500 ember vett részt, a beruházás értéke 72 milliárd Forint. Az első cementkiszállítás 2011. július 18-án zajlott. A gyár kapacitása jelenleg évente 750 ezer tonna klinker, vagyis 1 millió tonna cement, és 130 munkavállalót foglalkoztat.

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×