30 ápr. 2019 28 év 28 érv, 27. rész: Duna-Dráva Cement? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk huszonhetedik részében a Duna-Dráva Cement Kft-t mutatjuk be. Termékeik magas minőségével, innovatív hozzáállásával, korszerű és környezettudatos gyártási technológiájával az európai cementgyártás élvonalát képviseli a hazai piacon. Duna-Dráva Cement? – Naná, hogy az Első Beton!

“Magyar cement – válasszuk a hazait !” – ez a szlogene a Duna-Dráva Cement Kft-nek, Magyarország meghatározó cementipari társaságának. Évi 2,5 millió tonnás cementgyártó kapacitás mellett konszolidált árbevétele 2016-ban meghaladta a 44 milliárd forintot, és mintegy ötszáz munkatársa van.

Jelenleg két hazai cementgyárban, Dél-Dunántúlon Beremenden, és Pest megyében Vácott gyárt cementet. A Duna-Dráva Cement Kft. összesen 11 típusból álló cement szortimentet gyárt, amelyben a cementfajták eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, így a DDC az igényeknek és a körülményeknek leginkább megfelelő cementet tudja kínálni vevőinek. Az alkalmazástechnikai tanácsadó munkatársak, a fővállalkozókkal szorosan együttműködve, a kivitelezés helyszínén végzett szakmai munkában is részt vesznek.

2014 őszén a DDC 7 cementterméke megkapta a rangos Magyar Termék, 4 cementterméke pedig a Hazai Termék minősítést. A 2015 tavaszától forgalmazott új zsákcsomagolásokon már könnyen észrevehetőek e védjegyek logói, amelyek segítenek, hogy hazai alapanyagokból készült cementterméket választhassunk.

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×