29 ápr. 2019 28 év 28 érv, 26. rész: Fit Plaster termékek? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk huszonhatodik részében a Fit Plaster Kft. termékeit mutatjuk be. Kínálatukban megtalálhatók a hazai készítésű beltéri falfestékek, homlokzat festékek, nemes vakolatok, lábazati vakolatok és ezek alapozói. Fit Plaster? – Naná, hogy az Első Beton!

A Százhalombattán 2016-ban alapított Fit Plaster Kft. a termékeit nagy gondossággal és precizitással készíti, hogy minél egyszerűbb legyen azok felhasználhatósága egy profi vagy akár egy barkácsoló kezében is. Termékeik között megtalálhatók az olcsóbb, otthoni használatra való anyagok, de a professzionális kivitelezők számára is készítenek termékeket. Színezővakolatok, lábazati díszítő vakolat, kül- és beltéri festékek, környezetbarát vízszigetelő és kővédő termékek is megtalálhatók a kínálatukban.

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×