26 ápr. 2019 28 év 28 érv, 25. rész: Baumit termékek? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk huszonötödik részében a Baumit termékeit mutatjuk be. Kínálatukban megtalálhatók a homlokzat szigetelési rendszerek, úgymint az Eps és kőzetgyapot rendszerek. Nemes vakolatok és alapozóik mellett, hidegburkolat ragasztók és fugázók, falazó habarcsok, alapvakolatok, és speciális habarcsok szerepelnek a termék palettán. Baumit termékek? – Naná, hogy az Első Beton!

Gyakran mondják, hogy a homlokzat az épület arca. Pedig a homlokzat nem csak az épületek esztétikai megjelenéséért felelős, hanem annak megfelelő védelmét is ellátja a különféle mechanikai és időjárási hatások ellen. A homlokzatképzésnek a leggyakoribb, legismertebb és legegyszerűbb módja a vakolás. A homlokzati vakolatok fejlesztése az utóbbi évtizedekben, de főként az elmúlt néhány évben rohamosan fejlődött.

A Baumit homlokzati vékonyvakolatok az elmúlt évtizedekben már bizonyították, hogy tartósan és megbízhatóan védik a homlokzatot a környezeti hatásoktól (pl.: nedvesség, hő, mechanikai igénybevételek), valamint minimálisra csökkentik az algák vagy a penészgombák kialakulásának esélyét. A Baumit homlokzati vékonyvakolatok nemcsak könnyen bedolgozhatók és vonzó színűek, hanem biztos megoldást nyújtanak a felmerülő problémákra. A fotokatalízisre és a nanotechnológiára épülő öntisztuló hatástól a hőszigetelő rendszereken is alkalmazható intenzív, sötét színeken át a Baumit vakolatok mind technológiai, mind esztétikai oldalról kielégítik az igényeket.

Európa egyik jelentős építőipari márkájának története 1810-ben egy mészégető kemencével kezdődött. 1988-ban két osztrák építőipari cég együttműködésével jött létre a Baumit márka. 2017-ben a Baumit márka teljes egészében az egyik alapító, a Schmid Industrieholding egyedüli tulajdonába került.

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×