25 ápr. 2019 28 év 28 érv, 24. rész: Sika termékek? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk huszonnegyedik részében a Sika termékeket mutatjuk be. Termékpalettájukon találhatók flexibilis ragasztók, alap ragasztók, hideg-meleg burkolat ragasztók, illetve fugázóik és vízszigetelési rendszerek. Sika termékek? – Naná, hogy az Első Beton!

Magyarországon 1993 óta működik a Sika önálló vállalata. Szakterületeik a betontechnológia, a burkolatok, a tömítés, a ragasztás, a zajcsökkentés, a vízszigetelés, valamint a beton és acél teherhordó szerkezetek erősítése, védelme és javítása köré csoportosulnak.

A Sika alapvető kompetenciái a teherhordó szerkezetek szigetelése, ragasztása, zajcsökkentése, megerősítése és védelme terén már 100 éve széleskörű alkalmazási lehetőségeket kínál az építőiparban. A Sika az építőipari és ipari speciális vegyi anyagok területén működő globális vállalat leányvállalatok világméretű hálózatával. A Sika a minőség, a szolgáltatás, biztonság és a környezettudatosság elkötelezettje.

A Sika márka innovációt jelent, minőséget és a szolgáltatást, valamint szilárd köteléket a cég és az ügyfelek között világszerte, a nagy építési területeken csakúgy mint az építőanyag áruházakban. Keresse a Sika termékeit áruházunkban!

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×