24 ápr. 2019 28 év 28 érv, 23. rész: Mapei termékek? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk huszonharmadik részében a Mapei termékeket vesszük sorba. Fugázó anyagokat, hideg burkolatra és meleg burkolatra felhasználható anyagokat, továbbá tömítőket, vízszigetelési rendszereket és hőszigetelési rendszereket is kínálnak a hozzá tartozó alapozókkal és tapadóhidakkal. Mapei? – Naná, hogy az Első Beton!

Az 1937-ben Milánóban alapított Mapei, ma világelső különböző típusú padló- és falburkolatokhoz való ragasztók, illetve kiegészítő termékek gyártásában, továbbá falfelületek védő- és dekorációs bevonatai tekintetében. Szintén szakosodott egyéb építőiparban használt vegyi termékekre, mint például: a vízszigetelő termékek, speciális habarcsok, beton-adalékszerek továbbá földalatti építkezésekhez, beton és történelmi épületek helyreállításhoz használt termékek.

Több mint 80 éves története során a Mapei fő partnerévé vált mindenkinek, aki az építőiparban dolgozik, és több ezer, az igényeiknek megfelelő, különleges jellemzőkkel és tulajdonságokkal rendelkező terméket állított elő.
A kerti medencék vízhatlanításától a színházak hangszigetelésén keresztül a műemlék épületek felújításáig a Mapei az építőipar minden szektora számára kínál valami olyan terméket és megoldást, ami biztosítja a különleges formálhatóságot, valamint az anyag- és energiatakarékosságot.

Áruházunkban a Mapei termékek széles termékpalettáját megtalálja igen kedvező áron, keresse a Mapei termékeit bemutatóterünkben!

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×