23 ápr. 2019 28 év 28 érv, 22. rész: Roto tetőtéri ablak? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk huszonkettedik részében zárjuk a tetőtéri ablakokkal kapcsolatos információkat. A Roto már több mint 80 év tapasztalattal rendelkezik a vasalat gyártás területén, és világelső a bukó-nyíló vasalatok piacán. Roto tetőtéri ablak? – Naná, hogy az Első Beton!

A Roto ablakokhoz szükséges hőszigetelő csomag, a belső párazáró fólia, a borítólemezek és a szerelővasak mind a gyárban kerülnek a Roto termékekre. A kiváló műszaki megoldások hosszú távú kényelmet biztosítanak. Kényelem, energiahatékonyság és biztonság: ezek jellemzik a Roto megoldásait, hogy a tetőteréből valódi otthon válhasson.

A Roto a hő és a fény elleni védelmet külső és belső árnyékolókkal éri el. Termékeikkel stílusos és praktikus megoldások érhetőek el minden helyiségbe.

2- vagy 3 rétegű legkorszerűbb üvegezéssel fa vagy műanyag ablak és a hozzátartozó hőszigetelt burkolókeret egyaránt kapható üzletünkben. Tetőkibúvók, legkorszerűbb motoros billenő ablak, panoráma, térdfal, füstelvezető ablak, és ezek teljes kiegészítői több méretben is kaphatóak.
A Rotonál a bizalom az alapszabály, ezért 15 év anyagszavatosságot garantálnak a Roto tetőtéri ablakokra. Bemutató termünkben a kiállított ablakokat és kiegészítőket is megtekinthetik. Azonnali ajánlattal tudjuk még gyorsabbá tenni a vásárlóink megrendelését.

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×