22 ápr. 2019 28 év 28 érv, 21. rész: Velux tetőtéri ablak? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk huszonegyedik részében a Velux tetőtéri ablakokról lesz szó. A VELUX 75 éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert a termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Velux tetőtéri ablak? – Naná, hogy az Első Beton!

Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőablakokat és kiegészítőket vásárolhat az Első Beton Kft. áruházában. Válasszon az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékmegoldások közül!

A minőségi VELUX tetőtéri ablakok széles méret- és típusválasztékban állnak rendelkezésre. A választható kilincs pozíció (alsó vagy felső) a mindennapi kényelmes használatot biztosítja. Minden VELUX tetőtéri ablak innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel és zárt állapotú szellőztetési lehetőséggel rendelkezik. A Standard Plus tetőtéri ablakok rendkívül energiahatékonyak, biztos lehet benne, hogy az ablakon át kevesebb hőenergia vész el. Az ablak hőátbocsátási tényezője kiváló, Uw=1,1 W/m2K, így a 2020 utáni energetikai előírásoknál lényegesen jobb hőszigetelésű. Minden új házba és új tetőbe ezt ajánljuk! A gyártó tetőablakaira 10 év garanciát vállal.

Miért a VELUX?

 • Gyors és pontos kiszállítás akár 2 munkanapon belül
 • Innovatív, energiatakarékos és környezetbarát termékek
 • Alacsony hajlásszögű és lapostetős megoldások is elérhetőek
 • Rugalmas, egymáshoz illeszkedő termékrendszer
 • Átfogó tanácsadás és támogatás
 • Szakszerű ablakbeépítés ajánlott beépítőkkel
 • Országos szervizszolgálat garanciaidőn túl is
 • Árnyékolók és ablak-alkatrészek 25 évig

Tetőtéri ablak kiválasztása 6 egyszerű lépésben:

 1. Alapanyag

Döntse el Ön, hogy természetes melegséget sugárzó fa vagy felületi karbantartást nem igénylő műanyag bevonatú fa tetőtéri ablak illeszkedik jobban otthonába.

 1. Nyitásmód

Mérje meg, hogy a tetőtéri ablak alja a padlótól mérve milyen távolságra van. Amennyiben 80-130 cm közé esik, akkor a felső kilincses, ha 130-150 cm közé esik, akkor az alsó kilincses billenő ablakot javasoljuk. Esetleg panorámás kilátást szeretne? Válassza az alsó kilincses felnyíló ablakot.

 1. Távműködtetés 3 módja
 • Napenergiával

A tetőtéri ablak napelem-cellával felszerelve ingyen és korlátlanul rendelkezésre álló napenergia segítségével oldható meg. A rendszer még borús időben is működik.

 • Elektromos árammal

Egy gombnyomással az ablak nyitható vagy zárható. Felső kilincses kézzel nyitható ablakok utólag is motorizálhatók.

 • Távnyitórúddal

Ha a vásárolt tetőtéri ablak felső kilincse kézzel nem érhető el, akkor a legolcsóbb megoldás lehet a távnyitórúd választása.

 1. Hőszigetelés

2-rétegű hőszigetelő üvegezést vagy 3-rétegű energiatakarékos üvegezést szeretne? A VELUX cég a 3-rétegű üvegezést javasolja, mely további előnyökkel jár. Ha Standard Plus ablakot választ 3-rétegű üveggel, az alapablaknál jobb hangszigetelés előnyét élvezheti. Ha Premium ablakot választ 3-rétegű üveggel, a könnyen tisztuló bevonat miatt kevesebbet kell a külső üveget tisztítani, a család és lakás nagyobb biztonságban van üvegtörés esetén mivel a belső üveg laminált biztonsági üveg, ráadásul az esőzajból is kevesebb szűrődik be.

 1. Méret

Az ablak szélességét igazítsa a szarufák közötti távolsághoz. Hosszának meghatározásához mérje le milyen magasan éri el a kilincset és milyen magasra kerül az ablak alja.

 1. Ablakkombináció

Több természetes fényt szeretne? Építsen be két vagy három vagy még több ablakot. Csoportosítsa egymás mellé vagy alá, így a helyiség legtávolabbi sarkába is besüthet a nap.

Bemutatótermünkben a kiállított ablakokat és kiegészítőket is megtekinthetik, ráadásul azonnali ajánlattal tudjuk még gyorsabbá tenni a vásárlóink megrendelését.

 • 28 év – 28 érv

  Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
 • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
 • (62) 549-510
 • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×