26 Már. 2019 28 év 28 érv, 2. rész: Leier és Wienerberger tégla – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk második részében folytatjuk a téglákkal kapcsolatos ismereteket. Az Első Beton Kft. áruházában a Leier és a Wienerberger teljes tégla-választéka is megtalálható. Leier vagy Wienerberger tégla? Naná, hogy az Első Beton!

A Leier igen széles termékpalettával áll a vásárlók rendelkezésére az Első Beton Kft. áruházában. Kerámia tégláik 10 cm-től akár 45 cm falvastagságig kaphatók, akár a 25 vagy 30 cm falvastagságú hanggátló tégláik.

A Leiertherm Pro és LeierPLAN Pro termékcsalád újonnan kifejlesztett, különleges belső cellaszerkezettel rendelkezik. Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek. A bordák helyzetét és alakját a Leier úgy tervezte, hogy minden szempontból a legkedvezőbb műszaki tulajdonságú falazóelem készülhessen el. A kiemelkedő hőtechnikai tulajdonságuk révén jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek, ugyanakkor tömegüknek köszönhetően hőtároló képességük is kiváló.

A Wienerberger (Porotherm) szintén széles termékpalettával várja a vásárlókat. A kerámia tégláik 10 cm-től akár 50 cm falvastagságig elérhetők. A legegyszerűbbtől a legjobb hőszigetelést biztosító 50 cm falvastagságban építhető kőzetgyapottal töltött N+F tégláig minden típust megtalál a bemutatótermünkben és a telephelyünkön.

Előnyei:

• Nagy teherbíró képesség – Masszív szerkezet
• Ideális épületfizikai tulajdonságok – egészséges lakóklíma
• Jó akusztikai teljesítmény
• Jól vakolható
• Jól szerelvényezhető
• Nem éghető (A1)

28 év – 28 érv

Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×