18 ápr. 2019 28 év 28 érv, 19. rész: Tetőtéri ablak? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk tizenkilencedik részében abban igyekszünk segíteni a vásárlóinknak, hogy milyen szempontok szerint válasszanak tetőtéri ablakot. A tetőtérben közvetlenebbül érzékeljük a természetet, az időjárási elemeket, a napfényt, az esőt, a fagyot, a jeget, a havat, ezért kitüntetett figyelmet kell szentelni arra, hogy a megfelelő tetőtéri ablak mellett döntsünk. Tetőtéri ablak? – Naná, hogy az Első Beton!

A tetőablaknak nem csak az időjárás viszontagságai ellen kell fokozott védelmet nyújtani, hanem biztosítania kell a megfelelő kilátást, panorámát is. Az Első Beton Kft. áruházában szakembereink segítenek abban, hogy a számunkra legmegfelelőbb tetőtéri ablakot válasszuk, mind minőségben, mind pedig ár-érték arányban. Az Első Beton Kft. áruházában többek között a Velux, a Fakro és a Roto minőségi tetőtéri ablakait is megtalálja.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a beépítésük is megbízható, hozzáértő szakembert kíván, hiszen a rosszul, hibásan beépített tetőtéri ablak a későbbiekben igencsak megnehezítheti az életünket. A vásárlásnál manapság az ablakok energiahatékonysága a legfontosabb szempont: a háromrétegű üvegezéssel rendelkező, megnövelt energiahatékonyságú típusok iránt nő a kereslet.

A legnépszerűbb tetőtéri ablak a nyitásmódot tekintve az úgynevezett középső tengely körül billenő ablakok, de egyre inkább nő az érdeklődés a magasított forgástengelyű vagy felnyíló-billenő típusú ablakok iránt.

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×