17 ápr. 2019 28 év 28 érv, 18. rész: Terrán tetőcserép? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk tizennyolcadik részében a száz százalékban magyar családi tulajdonban lévő Terrán tetőcserepekről lesz szó. Ha komplett tetőrendszerben gondolkodik, akkor jó választás lehet a Terrán, amely akár é́letre szóló garanciát is vállal a tetőcserepeire. Terrán tetőcserép? – Naná, hogy az Első Beton!
A Terrán márka napjainkra 9 ország piacán lett ismert és elismert. A termelési kapacitásuk naponta 272 ezer darab cserép. Ennyi cseréppel akár 105 család otthonának a nyugalmát biztosíthatják. Közel 100 év gyártási tapasztalatával és tudásával, kiváló minőségű termékeket gyártanak, évente több mint 50 millió darabot.

Magyarországon elsőként biztosítanak a betontermékeikre 50 év garanciát.

A Terrán cserepek tulajdonságai:

 • vízzáró: a beton tömörsége miatt a csapadékot teljes mértékben elvezeti, így az nem hatol a pórusok közé. Nem mállik, így megnő a tartóssága. A fagyás-olvadás ciklusok a víz térfogatának változásával nem károsítják a cserepet. Nem szívja magába a vizet, így a tető súlya sem ingadozik, ami a tetőszerkezetre is jótékonyan hat.
 • színtartó: A beton alapanyagában színezett. A kívánt színt oxidfestékkel kapja, ezért az egyes cserepek színe nagy felületen is homogén. Ennek további előnye, hogy természetes, egyenletes felületi kopás sem észlelhető.
 • ellenálló: Felületkezelési eljárásaiknak köszönhetően betoncserepeik rendkívül időtállónak bizonyulnak. Ezek a védőrétegek (ColorSystem, Resistor, ClimaControl), amelyek színükben megegyeznek az alapelem színével, tartós védelmet biztosítanak: a csapadékkal, az időjárás viszontagságaival (jégeső, erős szél, stb.), a koszolódással, a mohásodással, az UV-sugárzással, a szennyezett levegőjű városok káros füstgázhatásával szemben is.
 • nagy teherbírású: a betoncserépnek nagyon magas felületmechanikai igénybevehetősége, így a nagy tömegű hó és jég sem okoz törést. A héjazat megfelelő súlyával nő a tető viharállósága, hő- és hangcsillapító ereje.
 • praktikus: a termelési eljárás biztosítja az állandó formát, mely az elemek jobb illeszkedését teszi lehetővé a tetőn. Praktikus szempontokat képvisel tetőépítésnél méretpontossága könnyen javíthatósága, egyszerű felrakhatósága miatt.Az Első Beton Kft. áruházában azonnali ajánlattal tudjuk még gyorsabbá tenni a vásárlóink megrendelését.
  • 28 év – 28 érv

   Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
 • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
 • (62) 549-510
 • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×