16 ápr. 2019 28 év 28 érv, 17. rész: Tondach tetőcserép? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk tizenhetedik részében a hazai gyártású Tondach tetőcserepekről lesz szó. A Tondach kiváló minőségű kerámia tetőcserepei között a legváltozatosabb színű és formájú cserepeket találhatja meg. Válogasson kedvére a húzott és vágott típusú cserepek közül! Tondach tetőcserép? – Naná, hogy az Első Beton!
Hazánkban az építkezők zöme a kerámia tetőcseréppel való tetőfedés mellett dönt, és ez nem véletlen. Az ilyen típusú cserepek alkalmazása már évezredekre nyúlik vissza, de a hagyományon kívül az ilyen fedésű tetők hangulata és egyedülálló esztétikája is a kerámia cserepek mellett szól, ezért is a világ legelterjedtebb tetőfedő anyaga. A hosszú évek tapasztalatai hozzásegítették a gyártókat, hogy ma már kiemelkedően jó minőségű és garantáltan hosszú ideig tartós cserepekkel láthassuk el vásárlóinkat.

A Tondach az előállításnál figyelembe veszi a régió éghajlati viszonyait is: gondoskodtak arról, hogy a termékeik ellenálljanak a tűző napsütésnek nyáron, és a tartósabb fagynak is télen.
Manapság a házfelújítások kerültek előtérbe, amelyen belül sokan döntenek a régi cserép (esetleg az egész tetőszerkezet) lecserélése mellett is. A klasszikus típusú épületekhez a legjobban a kerámia tetőcserép illik, melyek közül az eredeti épülethez illő stílusú és színű termékeket érdemes kiválasztani. Antik felületkezelésű termékeket műemlék felújításokkor is előszeretettel használják.

A Tondach kerámia tetőcserép védelem szempontjából is tökéletes választás. Ellenáll a szélsőséges időjárási hatásokkal szemben, lehet az vihar, jégeső, hófúvás, kánikula. A dupla hornyolásnak köszönhetően tökéletesen és gyorsan elvezeti a vizet, így a beázás ellen garantáltan védelmet nyújt.

Ellenálló a savakkal szemben, így a gyakori savas eső sem okozhat problémát. Ugyanígy a lúgos kémhatású anyagok, mint például a madárpiszok sem okoz kárt benne. Hő és tűzálló: a kerámia tetőcserép nem éghető, így mi sem garantálhatná jobban a tűz elleni biztonságot. Kiváló hangszigetelő tulajdonságának köszönhetően az utca vagy a szomszédok zajait is kiszűrheti, így garantálva a békés, nyugodt otthonlétet.

A kerámia tetőcserepek minden stílusa megtalálható a Tondach kínálatában.

– Univerzális: Szinte bármilyen formájú és kialakítású tetőnek jól áll. Rugalmasan alkalmazható, beépítése könnyű és felhasználóbarát, így új építésű vagy felújított ház esetében is egyaránt jó választás.

– Modern: Különösen az új építési szegmensben népszerűek, sima, innovatív felületek és divatos színek jellemezik.

– Klasszikus: Elegáns, klasszikus formavilág, magas minőség és a jól bevált design. Maradandó szépséget kölcsönöz a háznak.

– Mediterrán: A színek és a karakterek a toszkán villák, spanyol birtokok karakterét és a mediterrán életmódot idézik.

– Tradicionális: Hagyomány és korszerű minőség, időtálló szépség. A tetőcserepek eredeti formáját jelenítik meg.

Áruházunkban a Tondach cserepeket is megtekintheti, és árajánlatunkkal még vonzóbbá tesszük a vásárlást.

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×