15 ápr. 2019 28 év 28 érv, 16. rész: Bramac tetőcserép? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk tizenhatodik részében a hazai gyártású Bramac tetőcserepekről lesz szó, amelyek több mint 30 éve vannak jelen Magyarországon. Veszprémi és kecskeméti gyáraikban 13 országba gyártanak minőségi termékeket. Bramac tetőcserép? – Naná, hogy az Első Beton!

A Bramac beton- és kerámiacserép egyaránt megtalálható az Első Beton Kft. áruházában a hozzájuk tervezett tetőtartozékokkal együtt. Ráadásul ezen termékek esetében is rendkívül kedvező árakkal tudjuk kiszolgálni vevőinket.

A Bramac beton tetőcserepei méret tartóak, színtartóbbak és fagyállóbbak az előírtnál, ugyanakkor azzal is tisztában kell lennünk vásárláskor, hogy a teljes biztonság, a viharállóság, a vízzáróság, a hőszigetelés csak a megfelelő tartozékok beépítésével lehetséges – áruházunkban minden fontos információt megkaphat, hogy a legjobb döntést hozhassa meg.

A Bramac hőszigetelő és solar megoldásaival, speciális cserepeivel, tetőfóliáikkal a tető akár egy otthon energiafogyasztásának a 85%-át is fedezheti. A tetőcserépen kívül a Bramac a teljes tetőre garanciát vállal egyedülállóan a piacon. Ez azt jelenti, hogy garanciálisan javítja az esetleges problémákat és az anyagköltségen kívül a munkadíjat is megtéríti.

Áruházunkban pedig azonnali ajánlattal tudjuk még gyorsabbá tenni a vásárlóink megrendelését.

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×