12 ápr. 2019 28 év 28 érv, 15. rész: Creaton tetőcserép? – Naná, hogy az Első Beton!
28 részes sorozatunk tizenötödik részében abban igyekszünk segíteni a vásárlóinknak, hogy milyen szempontok szerint válasszanak tetőcserepet. Ezúttal a Creaton termékeit vesszük szemügyre. Creaton tetőcserép? – Naná, hogy az Első Beton!

A Creaton több mint 130 éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó cég. 2004-ben, a magyarországi Lenti városban kezdte meg a kerámiacserép termelését. Egyedülállóan széles termékválasztékot kínál, legyen szó kerámia vagy beton tetőcserepekről. Akár 7′-os tetőhajlástól is alkalmazható cserepei is vannak, ráadásul ezek a fagyálló cserepek 50 év írásos garanciával rendelkeznek.

Széles termék-, szín-, felület- és tartozékválasztékuk minden igényhez valódi Creaton megoldást kínál. Van megoldásuk a szarufa feletti Creaton hőszigetelésre és a tetőszerkezet acél és alumínium Creaton ereszcsatorna rendszer kialakítására is.

Ha érdeklik a Creaton cserepek, akkor keresse áruházunkat,  az Első Beton Kft. felkészült tanácsadóit! Munkatársaink segítenek a megfelelő tetőfedőanyag kiválasztásában, a hozzáértő tetőfedő megtalálásában, illetve bármilyen műszaki kérdésben, telefonon vagy e-mailben egyaránt!

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×