11 ápr. 2019 28 év 28 érv, 14. rész: Tetőcserép? – Naná, hogy az Első Beton!
28 részes sorozatunk tizennegyedik részében abban igyekszünk segíteni a vásárlóinknak, hogy milyen szempontok szerint válasszanak tetőcserepet. A kínálat óriási: a hazai és a nagy nemzetközi gyártók termékeiből csemegézhetünk, számos forma és szín közül – az ízlésünknek megfelelően. Tetőcserép? – Naná, hogy az Első Beton!

A tetőcserép kiválasztása mindig kényes kérdés, hiszen a minőség mellett a megjelenés, a dizájn is roppant fontos a vásárlók számára. De milyen szempontokat is kell figyelembe vennünk, ha tetőcserepet vásárolnánk.

Mindenek előtt azt kell eldöntenünk, hogy beton vagy kerámia cserepet szeretnénk-e a tetőre? Mindkettő mellett és mindkettő ellen is szólnak érvek, érdemes alaposan körüljárni a lehetőségeket. A legfontosabb, hogy kérjük ki a a tervező, a kivitelező véleményét, de az Első Beton Kft. áruházának szakemberei is a segítségünkre lesznek a vásárláskor.

Minden egyes tetőszerkezetre más és más cserép típus ajánlható, nincsenek kőbe vésett igazságok. Viszont néhány alapelvet érdemes figyelembe venni: ilyen például az, hogy könnyebb tetőszerkezet esetén érdemes a kerámiát választanunk. Sokszor abból érdemes kiindulni, hogy mit ne használjunk: ezt meghatározhatja a tető hajlásszöge vagy a tetőszerkezet formája (sík, vagy hullámos részek).

Szintén fontos szempont a szín kiválasztása: ma már elengedhetjük a fantáziánkat, hiszen számos gyártó kínál az alap pirostól eltérő minőségi cserepet. Fontos lehet még a minőség: a legújabb technológiákat és védőrétegeket felsorakoztató cserép típusokat is választhatjuk az alaptípusok helyett.

Amellett, hogy bemutatótermünkben számos terméket akár a kezébe is foghat, érdemes átlapozni a szóba jöhető gyártók prospektusait is és akár kereshetünk olyan házakat, amelyek a kívánt cseréppel vannak fedve. És persze bízhatunk a neves gyártók sokéves tapasztalatában, hiszen ez garancia a minőségre. Az Első Beton Kft. áruházában többek között a Creaton, a Bramac, a Tondach és a Terran minőségi tetőcserepeit is megtalálja.

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×