10 ápr. 2019 28 év 28 érv, 13. rész: Első osztályú burkolás, Stegu? – Naná, hogy az Első Beton!
28 részes sorozatunk tizenharmadik részében a Stegu termékpalettájáról tudhat meg többet. A Stegu Európa szerte ismert azok körében, akik első osztályú minőségre és különleges hatású burkolatra vágynak. Falburkolataik, dekorációik és természetes fa burkolataik között egyaránt megtalálhatók a klasszikusan elegáns és a modern trendek is. Stegu termékek? – Naná, hogy az Első Beton!

A Stegu burkolókövek alkalmasak épülethomlokzatok felújításához, átalakításához valamint új épületek homlokzatának díszítéséhez. Egészen sajátos hangulati hatás érhető el a beltéri felhasználás során. A Stegu által kínált kövek, széles szín és mintaválasztéknak , valamint a sarokköveknek köszönhetően, kifogástalan természetes hatás érhető el mind kültéri, mind a beltéri felhasználás során. A Stegu termékeinek széles választékát megtalálja az Első Beton Kft. áruházában.

A Stegu burkolatokat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. A gyártás során használt kivételes minőségű alapanyagoknak köszönhetően, burkolataik kiemelkedően tartósak és részletgazdagok. Széles kínálatukat a színek, minták és formák sokszínűsége garantálja.

  • 28 év – 28 érv

    Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×