05 ápr. 2019 28 év 28 érv, 10. rész: Térburkolás, Frühwald? – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk tizedik részében a Frühwald minőségi, innovatív és dizájnos térkőburkolókő- és járdalaprendszereit mutatjuk be. Az Első Beton Kft. áruházában a Frühwald széles termék palettája is megtalálható. Frühwald? Naná, hogy az Első Beton!

A Frühwald kiváló minőségű termékeket nyújt ügyfeleinek: ha szép és stílusos kültéri elemeket keres, nem hagyhatja figyelmen kívül a Frühwald márkát. Legyen szó térkövekről, járdalapokról, falazókövekről, dizájnelemekről vagy útépítési elemekről a Frühwald kínálatában mindenre talál megoldást.

Az egymáshoz kapcsolódó világos szabványok, szigorú minőség ellenőrzések és a tapasztalt csapat biztosítja a Frühwald termékek minőségét. A minőség megjelenik a termékfejlesztésben és a termékdizájnban, a nyersanyagok kiválasztásában, valamint a termelési folyamatban is. Ezek mellett nagy hangsúlyt fektetnek termékeik tartósságára is. Ezt impregnálással érik el, ezzel a faggyal- és szórósóval szembeni ellenálló képesség követelményeit teljesítik.

28 év – 28 érv

Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×