25 Már. 2019 28 év 28 érv, 1. rész: tömör téglától a kőzetgyapotos tégláig – Naná, hogy az Első Beton!

28 részes sorozatunk első részében a több ezer éves múlttal rendelkező égetett agyag falazóelemekről, a téglákról lesz szó. Az Első Beton Kft. áruházában a legegyszerűbb tömör téglától kezdődően a legkorszerűbb 50 cm falvastagságot biztosító kőzetgyapotos tégláig mindent megtalál. Tégla? Naná, hogy az Első Beton!

Több ezer éves múltra tekint vissza az égetett agyag falazóelem: a tégla. Ezen termékek korszerűsödtek, alkalmazkodtak a jelen kor minőségi elvárásaihoz. A tégla a házunk egyik legfontosabb építőeleme: érdemes nagy alapossággal kiválasztani. A választás pedig közel sem egyszerű, hiszen a tégla számos tulajdonságát kell számba vennünk, mielőtt döntést hoznánk. Az Első Beton Kft. áruházában szakembereink segítenek Önnek, hogy a megfelelő döntést hozhassa meg az építkezés előtt! Hagyományos tégla, kerámia tégla vagy Ytong? Segítünk a választásban!

A falazó- és burkoló anyagok széles választékát megtalálja áruházunkban, többek között a Leier Hungária Kft., a Wienerberger Zrt., a Xella Magyaroszág Kft., a Nexe Grupa d.d., a Stegu termékeit is forgalmazzuk.

28 év – 28 érv

Cégünk 2019. május 1-én ünnepli 28. születésnapját. Az évforduló apropóján 28 cikkben bemutatunk 28 ütős érvet, hogy miért is érdemes az építkezőknek, felújítóknak az Első Beton Kft. építőanyag áruházát választaniuk. Akár már egyetlen nyomós érv miatt is érdemes nálunk vásárolnia, ám mi 28-at mondunk majd el május elsejéig! És egy játékkal is kedveskedünk vásárlóinknak, amelynek fődíjaként 3X28 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékutalványt, amelynek értéke levásárolható áruházunkban! A játékért keresse fel Facebook oldalunkat!

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×