Referencia Munkák

Pinceépítés Villányban

Villányban, Günzer Zoltán pincészetében, egy borászati beruházásnál bízták meg a cégünket, az Első Beton Kft.-t a most épülő vadonatúj pince-rendszer előregyártott kéregfal-paneleinek, valamint a körüreges födém panelemeinek a szerelésével. A beruházáshoz mind a fal, mind pedig a födémpaneleket a Leier Kft. gyártotta és szállította a helyszínre. A cégünk feladata az volt, hogy a kéregfal-panelek elhelyezése után, az elkészült falat kibetonozzuk, illetve elhelyezzük a körüreges födémpaneleket. A kéregfal panelekből 64 darab készült 3-tól 5 tonna súlyig, míg az 53 darab körüreges födémpanelek egyenként 1,5–3,5 tonna súlyt nyomtak. A különleges területi adottságok, és az elemek súlya miatt, a szerelést 100 tonnás autódaruval végeztük. A kivitelezést mindössze 2 hetes határidővel vállaltuk és teljesítettük.

Lidl-áruház vasbeton vázszerkezete

Egy budapesti Lidl-áruház komplett vasbeton vázszerkezetének építését vállalta el az Első Beton Kft. Emellett a tervezést, a gyártást és a szállítást is cégünk végezte. Ez mintegy 2400 tonnányi betonelemet jelentett.

Papírgyári üzemcsarnok

Dunaújvárosban, egy papírgyári üzemcsarnoknál végzett munkálatokat az Első Beton Kft. Összesen 82 darab panelt helyeztünk el az építkezésnél. Ezek magassága 1 méter 20 centiméter volt, a hosszúk 7 és fél métertől 10 és fél méterig terjedt. A súlyuk 6 és 8 tonna között mozgott. A legmagasabb pont, ahová felkerültek 20 méter magasan volt. A panelek gyártását, szállítását és a szerelést is az Első Beton Kft. végezte.

Üzemcsarnok Tapolcán

Egy elektronikai alkatrészeket gyártó cég Tapolcán található üzem- és raktárépületének előregyártott vasbeton vázszerkezetét az Első Beton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. gyártotta és szerelte. A gyártmánytervezést, a gyártást valamint a szállítást és a szerelést is a cégünk végezte. Az épület 10-11 tonna súlyú pilléreit is a az Első Beton gyártotta le és szállította az építkezéshez.

Munkacsarnok Békéscsabán

Az Első Beton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. vállalta az AXIÁL Kft. telephely-fejlesztési programjában szereplő békéscsabai telephelyén a kísérleti műhely, tesztüzem szervíz és nyitott mosó épületnek az előregyártott vasbeton vázszerkezetének komplett gyártmánytervezését, gyártását és helyszíni kivitelezését. A helyszínen rekordgyorsasággal: négy nap alatt végeztünk a feladatokkal. Az épület valamennyi lágyvasalású betonelemét az Első Beton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. gyártotta és szállította le.

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Az oldal látogatottsága (2016.06.07-től): 110.984 látogató | Utolsó módosítás: 2019.03.18.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×