Cégünkről

Üdvözöljük az Első Beton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. honlapján.

Az Első Beton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1991-ben történő megalakulása óta kizárólag magyar tulajdonú cégként végzi tevékenységét. Társaságunk célja az elmúlt 25 évben az volt, hogy a régió – és ezen belül Szeged város – meghatározó építőanyag szolgáltatójává, illetve országos szinten elismert előregyártójává és cement kereskedőjévé váljon. Jövőbeni célunk pedig az, hogy cégünk a magyar építőipar meghatározó vállalkozásaként versenyképes minőségben, hatékonyan és felelősségteljesen szolgálja ki Megrendelőit.

Cégünk üzletágai:

-Előregyártó üzletág

-Cement üzletág

-Transzport beton üzletág

-Betonacél üzletág

-Építőanyag üzletág

Előregyártott termékeink a mély és magasépítés területén egyaránt megtalálhatóak. Út, vasút, környezetvédelmi, mezőgazdasági, ipari projektekhez biztosítunk Megrendelőinknek elemeket.

Az előregyártó üzemünk a vasbetonvázas csarnokok esetén tervezést és helyszíni összeszerelést is vállal.

Az egyedi termékek gyártását elősegíti, saját ács és lakatos műhelyünk.

A transzportbeton üzletágunk több kollégája is képzett betontechnológus, ezért az előregyártásnál felhasznált betonok minősége, nálunk kiemelt figyelmet kap.

Üzemegységeink együttműködésének köszönhetően, mostanra számos általunk forgalmazott terméket is biztosít azon projektjeinkhez, melyhez előregyártott elemeket szállítunk.

Cégünk az elmúlt években számos fejlesztést hajtott végre. Ennek köszönhetően a betonacél és háló megmunkálásának kapacitását, ács és lakatos ipari gépparkunkat, valamint területünket bővíteni tudtuk.

Több mint 25 éves szakmai tapasztalat teszi Társaságunkat a Dél-Alföld meghatározó vállalkozásává.

A mindenkori vevői igényeknek megfelelő folyamatos kiváló minőséget  EN ISO 9001:2008 szerinti minőségirányítási rendszer segítségével igyekszünk szavatolni. Minőségirányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük a vevői visszajelzések alapján minden munkatársunk elkötelezett részvételével.

Mivel céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy Megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg.

Első Beton Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
6728 Szeged, Vásár utca 1-3.

Nyilvántartó cégbíróság: Szegedi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 06 09 001077

Adószám: 10554971-2-06

Vezetőség

 • Szabó Ödön

  Ügyvezető Igazgató

 • Roszkos Zoltán

  Ügyvezető Igazgató

 • Székács Péter

  Gazdasági Igazgató

 • Szigeti Csaba

  Ügyvezető Igazgató

 • Nagy Gábor

  Termelési Igazgató

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
 • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
 • (62) 549-510
 • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×