Födémelemek

Cégünk értékesítési termékpalettáján az alábbi előregyártott födémelemek, illetve födémrendszerek is megtalálhatóak, melyekkel az épület vasbeton födémkialakítása teljes mértékben megoldható, és lefedhető. Ahhoz pontos árajánlatot tudjunk adni, az ajánlat kéréshez szükség van az épület építész terveire (alaprajzok, metszetek, kiviteli tervek, műszaki leírások).

Kéregpanel

A kéregelemes födémekből készített monolitikus vasbeton födémek alkalmazásakor a tervezett épület geometriájához igazodó, egyenes, ferde, vagy akár íves oldalú előregyártott elemek kerülnek elhelyezésre, amiből helyszíni felbetonozással hozható létre a végleges födém. A kész elemek általában 5 cm vastagságban készülnek, melyek a terheléshez szükséges alsó vasalást már tartalmazzák. A kéregelemes födém minden tekintetben megfelel egy hagyományos vasbeton födémnek. Főbb műszaki paraméterek: födémvastagság 16-30 cm között, maximális elemszélesség 240 cm, maximális elemhossz 800 cm.

E gerendás födém

Az E jelű vasbeton födémgerendák évek óta alkalmazott és jól bevált födémszerkezet. Egyszerűen kivitelezhető, nem kíván különleges szaktudást és gépesítést. Alkalmazható lakó, iroda, kereskedelmi, üzemi épületek pince feletti és emeletek közötti, valamint tetőfödém céljára, betonra nem agresszív környezetben. A gerendák 60 cm tengelykiosztással, kéttámaszú tartókként alkalmazható. A gerendákhoz EB 60/19 béléstestet kell alkalmazni. A gerendák típusmérete 60 cm-es lépcsőkben változik, az EE-24-től egészen az EE-66-ig, melyek a falköz méreteket jelentik dm-ben megadva.

Körüreges födém

Az üreges födémpallók jelentős falköz méretű terek lefedésére alkalmas korszerű, előre gyártott vasbeton előfeszített födémelem.A födémelemek egymás mellé építésével olyan teljes értékű födémszerkezet létesíthető, mely a beépítést követően azonnal terhelhető. A födémpallók 16, 20, 26,5, 32, 40 és 45 cm-es vastagságban készülnek. A pallók szélessége 120 cm. Jellemző felhasználási terület: lakó- és irodaépületek, ipari és mezőgazdasági létesítmények, csarnokok, parkolóházak, raktárak és sportcsarnokok.

Elérhetőség:

Nyerges Zoltán

Szerkezetépítési üzletágvezető

Tel: +36 30/337 18 57

E-mail:

Első Beton Ipari, kereskedelmi és szolgáltató Kft.
  • 6728 Szeged Vásár utca 1-3.
  • (62) 549-510
  • (62) 549-511
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×